MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország
Lassan el kell kezdeni elemezni ezt a lehetőséget is,hiszen teremthet az EU olyan új feltételrendszert ami miatt már egy olyan ország amelyik nemzetállamként képzeli a jövőjét nem maradhat a közösségen belül.
A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.
Te még ember halált is migránsgyűlölő propagandára használod? Fontos információkat, hagyott ki a szélsőjobbos portálod:"A Welt úgy tudja, hogy a tettes vérében kokain nyomait találták, de az első vizsgálat eredménye alapján azt még nem tudni, hogy az akció idején is droghatás alatt állt-e, vagy csak korábban fogyasztott kokaint.A rendőrségtől származó első információk szerint a három potenciális áldozat és a tettes nem ismerték egymást.Ez rövid időn belül a második hasonló eset Németországban. Július huszadikán Voerde kisváros pályaudvarán egy 28 éves férfi egyetlen szó nélkül a vonat elé lökött egy 34 éves nőt, aki meghalt a gázolásban, a tettes azóta sem volt hajlandó megszólalni, de azt már tudják, hogy nem ismerték egymást az áldozattal."
Pampának egy nagyon fontos tudományos eredmény:"Több kutatás igazolta már, hogy akik a legkevesebbet tudják a dolgokról, azok tartják magukat a legtájékozottabbnak, és vallják legnagyobb meggyőződéssel a legnagyobb hülyeségeket."
A bűnösök új pártot szeretnének? Ezeket a jobboldali menekülő értelmiségieket simán felfalja az ellenzék baloldali értelmetlensége. Pálinkás jóreggelt a későn ébredőknek.
De jó, hogy vannak akik már nem találnak értelmet amióta, pampa pihen! Én ezt elővezettem már neked is! Milyen igaz volt az pampa távolléte igazolja! A fasizmust látni és meghalni , ahhoz nem is kell már értelem. "A többi (tényleg) szekemberek dolga"! Tombol a téboly mióta nincs pampa! Kirúgtak a hámból a lovak.
Úgy látom, a magyar szövegértéssel is bajaid lehetnek! Én ugyanis a videóval kapcsolatban írtam azt, amit... a videóra, amit signal belinkelt. Ezt a cikket nem olvastam, csak a videót néztem meg és arra nyilatkoztam. Olvasd el újra az első hozzászólásom, hátha második nekifutásra jobban fog menni...
"A 2016-17-es tetőzést követően 100 ezer alá csökkent az átmenetileg külföldön dolgozó magyarok száma, azonban a 2018 tavaszi mélypontot követően újra gyors emelkedést láttunk, és mostanra közelítünk a korábbi rekordhoz, ami 121 ezer volt. Mindez azért meglepő, hogy korábban sokan azt várták, hogy csökkenni fog a külföldön dolgozó magyarok száma. Mindezek alapján úgy tűnik, hogy az elmúlt években látott gyors hazai bérnövekedés nem igazán tartja itthon a magyarokat, miután a nyugati és a hazai bérek közötti különbség továbbra is óriási."
Ez egy június elejei hír, de , hogy mennyire aktuális ez, (és, hogy nem olyan könnyű az a "megvilágosodás"), itt egy másik írás: . "No de kik maradtak a kormánypárt holdudvarában? Mága Zoltán és
Leslie Mandoki színvonalú muzsikusok, Schmidt Mária színvonalú
történészek meg a Bayer Zsolt-féle káromkodásból katedrálist állítók.
Nem túl impozáns névsor. Könnyedén kijelenthető, hogy a felelős, jobboldali értelmiség
otthagyta a Fideszt, és ugyan a senki földjén, de mégis nagy szellemi
szabadságban éli életét. Virágoznak a különböző konzervatív szellemi
műhelyek, kezdve Pálinkás Józsefék Felelős Értelmiség közösségétől, az
Eötvös Csoporton és a Csengey Dénes Körön át egészen a Márki-Zay Péter
körül gyülekezőkig. Egész szerkesztőségek hátráltak ki a Fidesz mögül az
elmúlt években" https://magyarhang.org/publicisztika/maga_itt_a_kulturhorcsog/2019/07/24/a-konzervativ-ertelmiseg-kifarolasa-a-kotcsei-satorbol/?fbclid=IwAR0lIdrvx06Tq1HGq5cHYNlCK4qyINwdHFRG1KXoNVS28H3unY0dcNf5H-0
Egyik cikk csak 60 fiatalról ír, a másik említi, hogy észak-afrikaiak. Mindenesetre a "válsághelyzet" azt jelentette, hogy az előírás és az úszómester utasítása ellenére pl. ugráltak a medence széléről, és elfoglaltak egy csúszdát.
MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország
A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.