MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország
Lassan el kell kezdeni elemezni ezt a lehetőséget is,hiszen teremthet az EU olyan új feltételrendszert ami miatt már egy olyan ország amelyik nemzetállamként képzeli a jövőjét nem maradhat a közösségen belül.
A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.
Na látod amiért nem tilthatnak ki, beleírtad ebbe a kis szösszenetedbe. Ilyenért pampát és a többieket már régen jegelte volna az akinek ez lenne a feladata. Ui: Hárommillió szegény embert üldöznek? Kik akkor a civilek és kik az ügyvédek? Ők már nem szegények?
Je suis PAMPA! Je suis PAMPA! -Megvárjuk pampát a sok személyeskedő kárára! Totyikoljatok csak szokás szerint. Úgy sem lesz benne értelem pampa nélkül!
Lehet ezt még fokozni is: "A Maszol.ro szerint Semjén Zsolt
Tusványoson közölte: névvel, címmel vállalja, hogy az Orbán-kormány
támogatja a határon túli magyar pártokat, ez ugyanis nem más, mint „a
természet rendje”. Azt üzente: csókoltatja azokat az „utódállamokat”,
amelyeknek ez nem tetszik." És a Vezér még csak holnap következik...
„A helyi online médiában megdöbbentem olvastuk, hogy a szombathelyi Fidesz saját kampánycéljához hordja el a városi tulajdonú nemzeti zászlót. Ez nemcsak szabálytalan, hanem remekül illusztrálja a kormánypárt hozzáállását a közvagyonhoz és -tulajdonhoz: azaz sajátjának tekint mindent.Mi a Momentumban szeretnénk, ha ezt a magatartását feladná a Fidesz, és visszatérne a valódi konzervatív értékekhez. Én pedig kiábrándult jobboldaliként kissé meg is sajnáltam őket, hogy nem rendelkeznek saját nemzeti színű zászlóval. Éppen ezért momentumos társaimmal együtt összedobtunk egy kis pénzt, amiből vásároltunk egyet. Ezt szerettük volna csütörtök délután, ajándékként átadni számukra.Sajnos ottjártunkkor már senki sem tartózkodott a Fidesz irodában, bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy a kiírt nyitvatartási időn már túl voltunk. Szeretném megkérni a helyi Fideszt, amennyiben elfogadják tőlünk az ajándékot, keressenek fel minket e-mailben, és egyeztessünk egy mindenkinek megfelelő időpontot a zászló átadásához. A városi trikolor pedig maradjon csak a Városházán.Üdvözlettel, Nagy Donát elnök, Momentum Mozgalom Szombathelyi Helyi Szervezet”
MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország
A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.