Topiknyitó: pampa 2015. 09. 13. 07:52

MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország  

Lassan el kell kezdeni elemezni ezt a lehetőséget is,hiszen teremthet az EU olyan új feltételrendszert ami miatt már egy olyan ország amelyik nemzetállamként képzeli a jövőjét nem maradhat a közösségen belül.

A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.

Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
pampa 2019. 07. 23. 09:01
Előzmény: #27099  badsector1
Kell?
Mivel a tanár és a te véleményed eltér.....
ezért már úgy adod elő, hogy a tanár csak a "nyomás" miatt határolódott el......
a tanárnak nem lehet saját véleménye?
.
 ellenben nem válaszoltál arra, hogy van-e diktatúra idehaza?
badsector1
badsector1 2019. 07. 23. 08:59
Előzmény: #27097  pampa
Egyértelmű, már a tanárnak is el kell határolodnia az ellenzéki diákjaitól, ha jót akar magának.
Törölt felhasználó 2019. 07. 23. 08:59
Előzmény: #27095  pampa

"Csak nem sértőnek találod?"
.
Már megszoktam, csak erős szerepet játszanak az ilyen dolgok a véleményem alkotásában.
pampa 2019. 07. 23. 08:55
Előzmény: #27096  badsector1
Akkor szerinted Magyarországon diktatúra van ?
badsector1
badsector1 2019. 07. 23. 08:53
Előzmény: #27090  pampa
Egy diktatúrában vigyáznak arra a kisemberek, hogy a diktátor ellenségeivel nehogy véletlenül túl jó viszonyt ápoljanak,nehogy véletlenül elveszítse a tamár az állását vagy a diák hátrányt szenvedjen a felvételi során.
pampa 2019. 07. 23. 08:53
Előzmény: #27093  Törölt felhasználó
de, már az.
és határozott trágár véleménye volt Közjogi Méltóságról!

ahogyan róla is kialakult ezek után egy vélemény másokban! Így a blankai stílusban fogalmazták meg!
Csak nem sértőnek találod?
pampa 2019. 07. 23. 08:50
Előzmény: #27080  signal2
"Az EU tagországai régóta nem tudnak megállapodni abban, hogy milyen közös megoldást alakítsanak ki az Afrikából Európába irányuló illegális migrációra. A Földközi-tengeren át lélekvesztőkön elindulók legtöbbje Olaszországba kerül, de az olasz kormány tavaly óta erélyesen ellenáll annak, hogy ez továbbra is így legyen, követeli, hogy a többi tagállam is vegye ki a részét a migránsok befogadása jelentette teherből."

Teljesen jó megoldás lenne az átmeneti időkre az,hogy oda viszik ahol a hajót bejegyezték.
Az érintett országok pedig járőröznének a határvizüknél, hogy a csempészek ne tudjanak illegálisan bejutni.
Nemzetközi vízen pedig bárki menthet. Akár még "csempésztől" is átvehet érkezőket, az már az adott országra fog tartozni és nem egy másikra.
Törölt felhasználó 2019. 07. 23. 08:48
Előzmény: #27092  pampa

Tudtommal ő nem közszereplő.
Gondolom az alábbiakkal is teljes mértékben egyetértesz:
"igazi, kretén, barom állat, szerencsétlen, nyomorult, ócska, rohadt, kis proli"
pampa 2019. 07. 23. 08:43
Előzmény: #27091  Törölt felhasználó
A "bulváros" tálalással? Azzal volt gond?
Törölt felhasználó 2019. 07. 23. 08:40
Előzmény: #27090  pampa

"Egy tisztán szakmai és etikai kérdést adtak elő akkor "aljasságként" és a fotós nagyon helyesen azonnal bocsánatot kért a kép elkészítésért!"
.
Itt nem a kép elkészülte volt a gond, hanem a közzététel és a hozzáfűzött "vicces" megjegyzés.
pampa 2019. 07. 23. 07:26
Nagy Blankát kiközösítették osztálytársai, két tanára közös tablón sem akart vele szerepelni
Pokollá váltak az iskolai napjai a politikai életben tavaly december óta jelen lévő Nagy Blankának.Nem elég, hogy a kormánymédia folyamatos lejáratókampánya odáig fajult, hogy már a lábai közé is befotóztak, az iskolatársai és tanárainak egy része is elfordult tőle.
Nagy Blanka sorra nyeri a pereket a kormány által vezérelt médiumok ellen, de túlzás lenne azt mondani, hogy jól érzi magát a bőrében.Számomra pokoli volt ez a mintegy 6 hónap. Reggel nem akartam iskolába menni. Ilyenkor mindig egy órával hamarabb keltem, hogy ezt kisírjam magamból. Az is felmerült, hogy inkább magántanuló leszek. Amint beértem a suliba, feltűnt körülöttem ez az idegtépő csend. Tulajdonképpen így telt az egész napom, a túlélésre játszottam, és a végét vártam.
A lány szerint magyarázatként azt kapta, hogy túl nagyképűvé vált a viselkedése.
Azt is elmondta, két tanára azt közölte korábban, hogy nem szeretne egy érettségi tablón szerepelni vele – végül erről a szándékukról letettek."
.
 Valakivel beszélgettem arról, hogy azért veszíti el sorra a sajtópereket a nemzeti oldalhoz közel álló média mert szakmailag és jogilag "hibás" cikkeket közölnek.
A ballib pedig azért nem, mert ott jó szakemberek dolgoznak.
.
Itt van megint egy cikk amiben a tényeket kicsit másképp fogalmazzák meg.
Aki látta azt a bizonyos felvételt és volt már fényképezőgép a kezében , az tudja, hogy a készítés során semmi olyan "mozdulat" nem történt a fotóstól ami által elkészíthette azt a képet!
Egy tisztán szakmai és etikai kérdést adtak elő akkor "aljasságként" és a fotós nagyon helyesen azonnal bocsánatot kért a kép elkészítésért!
Nem akart további támadási felületet adni a ballib médiának.
Ennyit a "befotózásról"......
.
Ellenben az is érdekes, ahogyan  az osztálytársai viselkednek.
Gondolom ők is mind FIDESZ-esek....... mert nem  az ő oldalára álltak! 
.
kb. ez is tökéletesen mutatja, hogy az emberek egy idő után már el tudják dönteni, hogy mi a FEHÉR és mi a FEKETE.
hellforceone 2019. 07. 22. 23:47
Előzmény: #27040  pampa
Csak, hogy lásd, a pedofil témára válaszolok neked... a kommented nem olvastam el végig, mert az első sor után tudtam, hogy mi lesz a rövid válaszom... most értem gép elé, én ugyanis nem egy fidess bérkommentár vagyok, hanem egy dolgozó ember, aki napközben DOLGOZIK, értéket teremt, nem pedig egész nap fórumozik. Röviden ennyi!
SeldonKuper 2019. 07. 22. 23:22
Előzmény: #27087  euler
444 vagy soros édesmindegy. Az őszinteséged becsülendő.
euler 2019. 07. 22. 23:09
Előzmény: #27086  SeldonKuper
Engem is meggyőzött: továbbra is támogatom a 444-et.
SeldonKuper 2019. 07. 22. 22:59
Előzmény: #27084  Higuain
Úgy látom, hogy hallani fogunk még erről a tűzfalcsoportról. Ütős volt.
Nemsokára hiteltelennek állítják be a mínuszolók.
badsector1
badsector1 2019. 07. 22. 22:56
Előzmény: #27084  Higuain
Elég fasiszta módszernek tűnik, a politkai ellenfél lakhelyének közzététele térképen.
Ha tökös lennél akkor a google maps-on közzé tennéd a saját lakhelyedet.
zotlan 2019. 07. 22. 21:27
Előzmény: #27082  HPeter76
Olasz belügyminisztériumi források szerint a tengeren érkező illegális bevándorlási hullám által különösen érintett Olaszország és Málta ragaszkodott ahhoz, hogy a migránsok elosztására szolgáló ideiglenes mechanizmus mellett egy olyan rendszer is jöjjön létre, amely felváltva jelöl ki más országokban is biztonságos kikötőket a partra szállásokhoz. Az EU tagországai régóta nem tudnak megállapodni abban, hogy milyen közös megoldást alakítsanak ki az Afrikából Európába irányuló illegális migrációra. A Földközi-tengeren át lélekvesztőkön elindulók legtöbbje Olaszországba kerül, de az olasz kormány tavaly óta erélyesen ellenáll annak, hogy ez továbbra is így legyen, követeli, hogy a többi tagállam is vegye ki a részét a migránsok befogadása jelentette teherből - írta az MTI.
https://www.napi.hu/nemzetkozi_gazdasag/salvini_kudarc_volt_a_mai_migracios_talalkozo.688371.html
HPeter76
HPeter76 2019. 07. 22. 18:54
Az meg német volt(még ki is akarták tüntetni a Hölgyet!!) -most mi áll e-mögött, oda a németeknek/hez ne vigyék!! Mekkora "csavar"van ebbe is!!! :):) -megszédülnek a migránsok..
pampa 2019. 07. 22. 18:16
+

Topik gazda

pampa
3 5 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek