MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország
Lassan el kell kezdeni elemezni ezt a lehetőséget is,hiszen teremthet az EU olyan új feltételrendszert ami miatt már egy olyan ország amelyik nemzetállamként képzeli a jövőjét nem maradhat a közösségen belül.
A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.
Ha egy szervezetnek nem lenne annyi egészséges önvédelme, hogy azokat a tagjait akik belülről akarják szétverni a szervezetet ne tudja korlátozni, akkor ott nagy baj lenne.
Persze, ha a liberálisok kerülnek majd karanténba, akkor már diktatúra lesz?" . ez egy nagyon jó észrevétel! . valakik valahol valami alapján eldöntik, hogy ki a NÁCI és őket ki kell közösíteni.... aki védi az országának az érdekét az már NÁCI napjainkban!
Megvárjuk, amikor a Salviniék fognak dönteni. Akkor majd hogyan fogják őket karanténba zárni? Szép is lenne az UNIOd karanténokkal tele. Persze, ha a liberálisok kerülnek majd karanténba, akkor már diktatúra lesz? Most is diktatúra van az UNIOban.
nem! ezt csak te akarod beleérteni! . én azt emeltem ki, hogy KAMPÁNYOLTAK ellenük és a SZOKÁSJOGGAL ellentétesen szavaztak! . és azt is kihangsúlyoztam, hogy JOGUK !!!! volt így szavazni!
Ha ez a véleményed, akkor lesüllyedtél ezen pártok szintjére. Szívből gratulálok! Be is léphetnél valamelyikbe. Bár, arra hozhatnál néhány példát, hogy a Momentum antiszemitázza a kormányt, ne csak a levegőbe beszélj!
Pontosan! és azért mert ezen pártok keményen "leantiszemitázták" a kormányt és a FIDESZ-t a soros plakát miatt. ezzel ők is azzá váltak mert ők pedig roma és zsidó emberek ellen kampányoltak , hogy ne kapjanak EP tisztséget.
Nézd már meg mennyi biztosi vagy bármilyen posztot kap a Salvini-féle szélsőjobb alakulat, pedig 73-an vannak. Egyet se mert mindenki bojkottálja őket, karanténba vannak zárva. Orbánnak pedig ott lenne a helye, úgyhogy örüljön minden kis posztnak ahová becsusszannak a fideszesek. . Itthon pedig remélem tényleg lesznek annyira buták, hogy betartják a fenyegetésüket (bizottsági helyek).
EU biztosi posztról beszélsz! arról mindig éles vita volt az EP-ben. épp ma lesz szavazás ilyen témában.akkor sohasem a "szokásjog" szerint szavaztak! . én a EP bizottsági tagságról és egyéb pozícióról írtam. ott VITA nélkül szavazzák meg a BETERJESZTETT jelölteket. idáig ez volt a szokás, már nem az.... , és igen semmi gond, JOGUK volt úgy szavazni ahogyan szavaztak.... de nem picsogni, ha idehaza is ezután a képviselők POLITIKAI szavazatokat adnak le olyan területen ahol idáig a szokásjog szerint szavaztak..... . amennyiben ez bekövetkezik.... a DK lesz az első aki TOTÁLIS DIKTATÚRÁT fog kiabálni!!!!! azután pedig a MOMENTUM! .
Igaz volt. Emlékeim szerint akkor még a liberalizmust erőltetők gyerekcipőben jártak. Azóta nagyot változott a világ. Most a liberális banda akadályozza a fideszt a biztosok megválasztásában. Bizony így nyalhatnak vissza a fagyik.
Pampa szerint egy cigány származású képviselőt nem szavazott meg néhány magyar szavazók által az UNIOba jutott képviselő. Csak egy példát hozott, erre leantiszemitázzák! Hogy is van ez? Kérdezem mi az antiszemitizmus itt a vitában, arra meg nincs válasz!
, több nyelvet beszélő értelmes emberek, akik a jelentés elolvasása alapján tudnak dönteni." . . láthattok ez a mérhetetlen tudást a felszínre törni a sergentini jelentés elfogadásakor.....
MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország
A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.