MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország
Lassan el kell kezdeni elemezni ezt a lehetőséget is,hiszen teremthet az EU olyan új feltételrendszert ami miatt már egy olyan ország amelyik nemzetállamként képzeli a jövőjét nem maradhat a közösségen belül.
A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.
De édes ott voltak a Fideszesek elhajtották őket.. Na agyabugya nem kell senkinek.. Dirrekt jó jön erre a balhé LÉNYEG LE IS VAN TAKARVA/FEDVE,MÁR NEM IS ARRA ÖSSZPONTOSÍTANAK, SUMÁKOLÁS TOVÁBB FOLYTATÓDK!! ::)))) JAJ,DE NAGY AZ IDEALIZMUS BENNED...
Márpedig, aki komolyan gondolja, hogy rágalmazzák, vagy jó hírnevét sértik, az pereljen. Van rá szabályozás, bírósági úton lehet jóvátételt kikényszeríteni.
-nesze edd meg, pislogó Magyarival Óhh itt minden megbizható GYORSAN HITELESÍTETTÉK.. (mi még azt is kiszűrtük 2X-er ne szavazzonak ugyanarra) Legyen ez nekik a gondjuk ÁTHOZOTT SZAVAZATOKRA ÜLT RÁ KARÁCSONYI!
Egyidőbe lebonyolított/leadott NETEN MEGSZERKEZTETT szavazatok ezek fogalmam sincs Előzőekből származókat/alakitásukat átmentették. Van egy új felállás NEVEZZEM ÚJ STARTNAK mindent előről kell kezdeni!! Hiszen a 3 -mas versenykörülményeket illik figyelembe venni Ott mindenki nulláról indul! Senki nem fogl. ezzel! Meg se kérdezték!! ** Először/első szinlelt előválasztás Horváth Csabával az meg olyan volt mintha ÖNMAGÁVAL versenyzett volna.. Nem veszi ez a KARÁCSONYI ÉSZRE MAGÁGT!! 2. szavazáson: Nem is igen kellett Karira(Karácsonyira) szavazni se, már előre ott volt(megvolt) a kotta!! Hát az az érzésem nem akarták őt legyőzni (CSALÁS MINDENKINEK JÓ ÁLL) BÚKJON Ő VELE EGYÜTT MszP!! Azé félt Ő mibe folyik bele!!! Szerintem Őt felhasználják!
-neki lettem volna Kálmán Olga beindult onnantól Én biztos nem álltam volna bele.. -nagyon sántitt ez a történet..::))) ÉRDEKLI IS Őt (Karit) ha bukik!!! BEÁSSÁK ŐT IS MszP-vel együtt KÜLÖNBEN MEGMONDTA Szanyi kapitány kerek-perec! Emberi hülyeség végtelen!!
Bajnaitól mit kérnek számon,nem vagyok én semilyen párt tagja(kapus vagyok)!Azt hiszem utánna ism. meg az Együtt pártot tagként! Hát így megy a hatalomra kerülés,BEHÍVOK VALAKIT! KÖLCSÖNÖSEN ÖSSZEJÁTSZANAK,AZT MONDOM POLITIKAI KALÓZKODÁS!! Szóval ez olyan mosom kezeim!! -De különben Szanyi kapitány már megmondja a frankót..
MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország
A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.