MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország
Lassan el kell kezdeni elemezni ezt a lehetőséget is,hiszen teremthet az EU olyan új feltételrendszert ami miatt már egy olyan ország amelyik nemzetállamként képzeli a jövőjét nem maradhat a közösségen belül.
A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.
Megint azt az apró tényt nem veszed figyelembe, hogy pali az elöző rendszerben jó komcsi volt, talán ezért nem figyelték a dogáját nagyitóval. Aztán a fideszben ismét jó komcsi lett így közt. elnök lett.
Van olyan Trv. 100%-ban vissza kell jutattni az államosított lakásokat!! na miről beszélünk! Aztán még leírva se láttam Tőletek..Olyan tiszta lett itt a lelkiismeret hírtelen..::))
"Ezt a mentorának kapásból a kukába kellett volna dobnia, és közölni vele, hogy ez szemét írjon jobbat." . Megtörtént: . "A témavezető bejelentette hogy nem felel meg, de hivatalosan szóltak neki hogy az egyetem "saját követelményeinek" megfelel."
Nem. . Azért mert írt egy teljesen alkalmatlan, rossz dolgozatot. Tartalmilag és alakilag is elfogadhatatlant. Ezt a mentorának kapásból a kukába kellett volna dobnia, és közölni vele, hogy ez szemét írjon jobbat. Eleve nem kerülhetett volna be a "rendszerbe" ha a két szűrő nem hibázik! . Ez rendszeresen előforduló probléma, ezért egy diákot sem visznek "börtönbe". - van két sáv és két kapu. a kapunál ellenőrök. a kapun túl FŐELLENŐR. az egyiken autók a másikon motorok hajthatnak át. a kapuig BÁRMELYIK !!!! sávot használhatod. rossz sávot választasz. az ellenőr beenged a motorosként az autós kapun. azután a FŐELLENŐR is továbbenged. . utána megbüntetnek mert rossz kapun menetél be. kb. ez történt..... . részemről befejeztem, mert amit szerettem volna megtudni az megvolt.
Számtalan Szoci Trv-enyel találkoztam szinte 100-al tárolja a visszaélést.. már bocs. Ezeket képesek ráhúzni mai betöltött funkciókra MNDENKI KERESGÉLJEN A MÁSIK UTÁN!! (Egy Zsidó házát Államosították Fletóék/Gyurcsányiék még ma is benne laknak) Van olyan Trv. 100%-ban vissza kell jutattni az államosított lakásokat!! na miről beszélünk!
Ts3 egész másra értette.. én meg az egész beadvány mennnyire nyított volt(arra értettem nekem is ajánlanak,ajánlottak Szak dogit érettségi után!! Nem egy rossszat akart Ő nekem! 94% Ez meg már rendszerváltás utáni Trv. lehet! Azt se tudom Schmitt Pál ez egyáltalán érintette-e? no jó..:::)))
a mentora, esetleg azok akik bírálták nem vették észre ezt az "apró" hiányosságot??????? . pali írt valamit ami úgy volt rossz ahogyan volt....... . és ezt KÉT SZŰRŐ !!!!!!! is jónak minősítette! . pontosan ezért hoztam ez megint ide! :)))) annyira biztos voltam benne, hogy itt csak EGY " bűnös" lesz megint! :)))))) . jól mutatja a ballib és barátainak a munkásságát...... . "levadászni" mindenkit......
" látom ez a megállapítás nem éri el az ingerszintedet.." . Én meg látom megint olyanról vitázol amit nem ismersz. A témavezető bejelentette hogy nem felel meg, de hivatalosan szóltak neki hogy az egyetem "saját követelményeinek" megfelel.
" ha valaki „1 bekezdés (kb. 3-4 mondat) terjedelemben szó szerinti formában vagy azt megközelítő módon idegen művet használ fel”, „az eredeti forrásnak a megfelelő szövegrésznél és az irodalomjegyzékben való megjelölése nélkül”. "
Szerinted hánhy bekezdés volt, ahol nem volt forrásmegjelölés? :))
De lehet. Erre találták ki az idézőjelet, és a lábjegyzetet az oldalon, ahol fel kell tüntetni, hogy honnan van az idézet. . Ennyire nem lehetsz sötét... :)
MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország
A migráns kérdés nagyon időszerűvé teszi ezt a lehetőséget,hogy számolni keljen vele.