25% meg még jobb. Maradjunk a realitásnál, a Dkj-knak s jelenlegi helyzetben 7-8% között kellene lenniük…persze ha nem avatkozna be a politika mesterségesen.
Engem nem különösebben érdekel ha akár 1000 HUF is lesz egy liter benzin, csak legyen. És azt sem szeretném hogy hatósági áras legyen, mert nem olyan jó vicc 5 litereket tankolni egy benzinkúttól a másikig. Mindenkinek van főnöke. Úgy hívják hogy piac. .
Állam bácsi 3 műszakban valamelyik multinál ( talán akkugyárban ) robotol , így futja neki a gyerektartáson kívül még az esedékes PMÁP kamatfizetésre is. Erőt , egészséget és hosszú életet neki , ezáltal nekünk is.
"Nekem óriási a PMAP kitettségem. " Nagyon helyes. Ugyanis így hogy Irán is beszállt a háborúba, elkezdett meredeken emelkedni az olajár . Már 90 USD fölött van a hordónkénti ár, amire az elmúlt fél évben nem volt példa. A magasabb benzinár (700-800,- HUF) pedig vinni fogja felfelé a többi termék árát is. Így az infláció visszapattanása valószínűsíthető. Az inflációt követő PMÁP pedig újra magasabb hozamot fog produkálni. A januári 3,8 majd a februári 3,7 illetve a márciusi 3,6 százalekos infláció innentől havi szinten emelkedni fog, szvsz.
7%os Fixnél 6%kal.indulok, időtáv meg jó, mert nincs egy év ezt nem igazán értem. 6%,ha kiveszed idő előtt (1 évnél), így érted? ha mégis jönne valami csoda papír? pl. MÁP+ újragondolva?
Magyar Állampapír tulajok