"Jobbágy szerint enyhe inflációs nyomás jelenhet meg a második félévben, a csökkenésnek elértük most az alját. Ennek oka, hogy a magyar munkaerőpiac is feszes, extra mellé a gyenge magyar forint. Utóbbiról csak az egyértelmű, hogy relatíve gyorsan és erőteljesen tudja megnyomni az inflációt."
"A világ újra polarizálódik, proxy háborúk folynak a mi határaink mellett is – inkább az elmúlt 30 év volt a kivétel ebből a szempontból, elszoktunk az ilyen konfliktusoktól. Márpedig a fegyveres eszkalációk inkább emelik az inflációt."
"Magyar szempontból érdekes, hogy a német feldolgozóipar 1,5 éve padlón van, vagyis innen már csak felfele vezethet az út, ami pedig újabb inflációt generálhat az eurózónában, ez ránk is hatással lehet."
Ez olyan körte-alma hasonlítgatás. A mindenkori kamatszintek, gazdasági, pénzpiaci, világpiaci helyzet figyelembevétele nélkül értelmetlenek ezek a %-ok.
"Nem értem, hogy ha valamiből nincs semennyi névérték, akkor az minek van fenn a listán?" --- Kérésed meghallgatásra talált, a DKJ240430-at már le is vették a palettáról. :)
1 éves 6,5% FIXMáp 7% 1 ÉV és kapsz 6,5%-ot, nincs visszaváltási bünti, lejár, kezit csókolom: tedd 1 évesbe. Ha már választani kell. Anno a Quaestor-os időkben örültünk a 7-8%-oknak, most meg panaszkodás van:D. 2015-2018 között jó ha 1%-ot adtak.
Szerintem te nem érted! Nekem DKJ kell rövidtávra!!!! Van PMÁP is nekem ... de hülye nem vagyok hogy mindent évekre lekössek! A feltételeken bármikor változtathatnak amikor akarják!!!
"arra felé akarnak tolni hogy tedd be hosszabb távra... miért van ilyen érzésem???" Évek óta arra felé akarnak tolni, ez látszik a PMÁP időtávjának kitolásából is, úgyhogy nem értem, most mi a bajod a 3 éves időtávval, ez viszonylag rövid, ha a kötvényeket nézed és nem a kincstárjegyeket. Amúgy meg - jelenleg - bármikor 1%-ért kiveheted, ahogy évek óta szintén. Nincs ebben nagy újdonság.
Magyar Állampapír tulajok