Nekem lett ma egy 40ezres ugrasom megint DKJ napkozbeni portfoliomban, hosszu hozamok csokkentek. En most fogom realizalni a DKJ hozam esest ma kamatfeliras utan
Kamatok csökkennek, kincstárjegyek 6.1% szép csendesen eljutunk oda amikor már nem éri meg vissza forgatni a kamatokat és más alternatívákat kell keresni.... Lassan érdemes elgondolkodni azon, hogy a kockázatok miatt jobban megéri devizákban kamatoztatni a kapott kamatokat... Ez új helyzetet jelenthet a kincstárnak is, kíváncsian várom, hogy mi lesz, mit fognak tenni ebben a helyzetben...
Mindenki mást gondol ennek valószínűségéről. Saját élethelyzet dönti el, ki mit vállal be. Jelen pillanatban ennek nincs közvetlen veszélye, 1+ évre pedig nem látunk előre.
Sziasztok, Hétvégén jegyeztem Pmáp 2032/I androidos telefonomon mobilkincstár alkalmazáson keresztül várakozó volt a vétel és a bankkártyás megbízás is a mai napig, melyek ma 16:00 kor törlödtek, Most jegyeztem újból most meg kétszer jelentek meg a számla történetben de a limitből egyszer vonja le a rendszer, Mi folyik itt nem lehet venni semmit mert törlik nem akarnak eladni ☹️😖
Sokak szerint csak az ötéves hozam számít. A párnacihába varrt chf évente 7% nettót hozott kamatos kamattal számolva, 285-ről ment 400-ra. El lehetett ezt érni állampapírral?
Akkor maradjunk annyiban és ez kiegészítés fokukacnak írt válaszomhoz is, hogy én azt feltételztem,hogy a másik állampapír topikból vetted. Így már remélem nincs harag!
Magyar Állampapír tulajok