Topiknyitó: Hathor 2022. 12. 08. 14:35

Magyar Állampapír tulajok  

Magyar Állampapír tagoknak
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
BKKT szombat, 05:22
Előzmény: #24380  slash

Rengeteg hasonló kivételesen "jó projekt"-nek álcázott és előadott, pénzlehúzással lehet ma találkozni a kripto piacon.
Addig működnek az ilyenek, ameddig vannak beszállók és megveszik a csomagjaikat.
Az új altokhoz is kellenek bányászok és validátorok akik felügyelik és hitelesítik blokkokat, de ezek csak akkor működnek ha az ilyen altokra is lesz kereslet. 
Az altokat én majdnem kivétel nélkül szemétnek tartom, ezek tömegei fognak eltűnni idővel. 
Ez is egy ilyen történet lesz.
Egyet kell nagyon észben tartani, hogy mindenki a te pénzedre pályázik és különböző, rafinált módszerekkel azon munkálkodnak, hogy minél többet elvegyenek tőled. Előre pénzt kiadni egy ismeretlen dologért, ami nekünk hátradőlve pénzt termel nem létezik. 
Ismerősöd is nagy valószínűséggel bukni fog ezen a történeten...
Bitcoinon kívül semmi nincs amibe én beszállnék hosszú távra. 
Az összes többi szerencsejáték és csak addig fognak működni ameddig szerencsevadászoknak és gyorsan gazdagodni vágyóknak pénze van..

ktamask péntek, 22:58
Előzmény: #24394  Boby

usa 10Y 3.6> 4.38 (+80bp)
nincs min csodálkozni.
Ishar
Ishar péntek, 14:40
"Lesz kamatemelés vagy nem,nem tudom, de emlékeim szerint,év eleje körül már volt egy olyan bunkó hozzászólásom, hogy bé mint bmáp az ajánlott papír." --- Ezzel egyetértek, az utolsó hónapokban én is azt vettem / javasoltam, az ötéves 2029/N BMÁP-ot.
Boby
Boby péntek, 13:32
Előzmény: #24395  Marsall
Erre a Socgen tudna válaszolni,az én vízióm annyi volt, hogy a magyar költségvetés és gazadaság helyzete olyan sz@r,hogy az erőltetett, trükkök százaival elősegített magyar kamatcsökkentés,olyan forint gyengülést okozhat,aminek a védelmében ismét szükség lesz az emelésre.  
Marsall
Marsall péntek, 13:24
Előzmény: #24395  Marsall
Csak kérdezem.
Marsall
Marsall péntek, 13:23
Trump vagy Harris, ez itt a kérdés  alapkamat szempontjából.Harris győzelem esetén emelés várható ezek szerint?
Boby
Boby péntek, 13:07
https://www.portfolio.hu/deviza/20241101/ujra-esik-a-forint-rendkivuli-mnb-kamatemeles-temajarol-ir-a-societe-generale-720371
"A Sociéte Generale francia befektetési bank pénteki piaci összefoglalójában azt írta, hogy szerintük a forint esése miatt a jövő hét második felében, az amerikai elnökválasztási eredmény ismeretében akár rendkívüli MNB kamatemelés is jöhet, amelynek mértéke akár 100 bázispontos, vagy nagyobb is lehet."
Lesz kamatemelés vagy nem,nem tudom, de emlékeim szerint,év eleje körül már volt egy olyan bunkó hozzászólásom, hogy bé mint bmáp az ajánlott papír. 
slash péntek, 13:01
Előzmény: #24392  N0MAD
Meglátom BKKT mit szól hozzá. Gondolom kamut fog mondani. 
N0MAD péntek, 11:12
Előzmény: #24391  slash
Természetesen tévedhetek. De attól még elhülyéskedem a felvetést ;)
slash péntek, 11:00
Előzmény: #24383  N0MAD
Rendben, kamu, elengedtem a témát. 
Rincewind2 péntek, 10:56
Előzmény: #24389  N0MAD

Hazugságvizsgálós állásinterjú:
https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=CjVVNuraly8
N0MAD péntek, 10:48
Előzmény: #24388  Rincewind2
Volt az a mém, hogy ha úgy érzed szar a munkád vegyél egy procter and gamble végbélhőmérőt és olvasd el a használati utatsítását:
“Cégünk minden egyes termékét személyesen teszteljuk”
Van a tiednél rosszabb állás.
Rincewind2 péntek, 10:45
Előzmény: #24384  Ishar
Még mindig jobb a blockchain-validátor, mint az anál-irrigátor....
N0MAD péntek, 10:22
Illetve ha kellene is übermegbizható hitelesítő akkor vajon ez gizike lesz a titkárságról négymillió forint ellenében megbízható, vagy valami neves cég aki fillérekért fog adni egy bólintást?
Nehéz eldöntenem. Csinos gizike? Mert akkor belé helyezném a bizalmamat.
Ráadásul hiszékeny is. Akkor én vagyok az antonio banderas csak átplasztikáztattam magam a nyaralásra hogy ne ismerjenek fel.
Bandita péntek, 10:18
Kolléganődnek üzenem, én egy nigériai herceg vagyok, küldtem neki emailt!
N0MAD péntek, 10:16
Mondjuk azt még megválaszolhatná valami értő hogyha a számítógépek kapacitása nő (kvantumszámitőgépes titkosítástörés fyi) akkor mikor lesz az a pont amikor a coin is szabad préda lesz. Párezer év még áll?
Ügy gondolnám a digitális pénzek majd lekövetik a folyamatot (ha mas nem hova mennyit utalási limitekkel, meg késleltetésekkel ha jelszavazás nem tűnik elégnek).
Viszont a blockchainnek az adott technológia a lényege. Ha ez kifut akkor merre lesz az előre?
Ishar
Ishar péntek, 10:07
"Beszállt valami blockchain validátor projektbe. 4M ft-al szállt be , állítólag nagy pénzek lesznek benne. Havidíj lesz, idén év végéig lehet beszállni." --- Hihetetlen, hogy ilyenekkel meg mindig milliókkal lehet lehúzni embereket. Blockchain validátor, na persze! 😀
N0MAD péntek, 08:55
Meg se nézve a linket ez akkora kamu hogy minden átverős vészcsengő és piros lámpa kigyulladt a fejemben.
Mint a jó pénzt fizetnek a tárhelyhasználatért a világcégek az otthoni gépedben ha havi pár napot be van kapcsolva. Mert ez a legjobb lokáciöhoz nem kötött tárhely. Csak ennyit fizess be induláskor.
Engem ezzel talált meg kollega, nézzek már utána. Nem néztem.
Azért hangyányit gondolkozzunk már. A fizetnek az autódon a reklámmatricáért már elég rég volt,  meg mi minden elötte. Most a blockchain a hívószó.
(Amit önmagában se értek. Ha akkora truváj akkor majd lesz blockchain euro meg dollár oszt jó. Nincs levédetve. Mint ahogy van is ezer más coin. Mi a bitcoin és a trashcoin közt a különbség a hit faktoron kívül? Több áramot nasznált el? Wow. Ui: attól még meglovagolható persze) 
Matyi_atya
Matyi_atya péntek, 08:39

Parókiánk szerint kamu, legjobb esetben is egy MLM kripto martingale lesz ez.  Rég volt már a QuantumXXL és társai, felejtenek a népek. Több, mint egy évtized után most megpróbálják kriptóra.
A /nagy-janos a végén MLM-re utal. A nélkül megpróbálva egy Ács Zoltánnál landol a jutalék, vagy akár maga a teljes összeg. Tisza Katalinos is van.
A "befektetőknek" a vége egy nulla lesz.
Ishar
Ishar péntek, 08:38
Előzmény: #24379  BKKT
Biztos voltam benne, hogy ez csak egy kis korrekció a Bitcoinnál, aztán irányba áll 1 millió USD-ig az árfolyam. Végül is, évezredei vannak rá, hogy elérje, csak türelem kell hozzá.

Topik gazda

Hathor
Hathor
4 5 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek