Amennyiben 1. a pénzszámládon van a rendszerben berögzített számlaszámra az "azonnali" utalásnak köszönhetően majdcsak hamarosan, ha 2. az értékpapír számlát szeretnéd akkor előbb eladod-munkanap nem péntek12 óráig akkor másnap 12 után a pénzszámládon lesz az összeg és utána 1. Én így tapasztaltam, ha igaz igaz, ha nem akkor is "mosom kezeim" A Többiek is biztos leírják a tapasztalatokat.
Betelt
a pohár, megszólalt a minisztérium a magas üzemanyagárakról: „Mindez azt jelenti, hogy ma a magyar családok többet kell fizessenek az üzemanyagért, mint a szomszédos országok lakosai: a benzin 4 forinttal, a gázolaj 18 forinttal drágább” – teszi hozzá a minisztérium." ---- Gondolom ehhez a gyengülő forintnak semmi köze.
"Parragh László szerint a fiataljaink legjobbjait elveszítjük. Az elnök ezzel arra utalt, hogy sok magyar fiatal több évre is külföldre költözik, ott vállal munkát.
.
De felvetette, hogy egy frissen végzett szakmunkásnak adhatnának kedvezményes hitelt, hogy megteremtse magának az első lépéseket – lakást, vagy autót – cserébe viszont maradjon Magyarországon.A teljes cikket itt olvashatja el." Megy szépen az eladósítás a következő nemzedékeknek is. Lehet hogy átok, Lehet hogy áldás.
7,68% vs. FIXMÁP 7%, 1 hónapja még azt mondtuk,h a BMÁP a nagy favorit. Egyelőre még igen, így helyes. Ha elindul az infla, akkor továbbra is jó lehet a BMÁP. Ha az MNB leáll a kamatcsökkentésekkel, szintén a BMÁP lehet a "nagy" nyertes, 7,5-8% vs. 7% FIXMÁP, azért nem akkora előny, mint most a 18-19,1% vs. 8% De tény, többet ad, jelenleg.
Államadósság elinflálása mond valamit? Lesz 2. kör. Akkor szerencséjük nem lesz, hogy még egyszer ennyire enyhe tél legyen. Bár, még azt is lekamuzták.
A magam részéről az 5 éves BMÁP mellett teszem le a garast, de a nagyobb pénz már inkább részvénybe megy. Ha valóban lesz újabb inflációs hullám, akkor is PMÁP és a BMÁP a nyerő.
"nál.Ezenkívül a nemrég bevezetett Fix Magyar Állampapír, vagyis a FixMÁP jöhet még szóba a MÁP Plusz vetélytársaként. Ennek a kamata fixen 7 százalék, amit évi négy részletben fizetnek ki, és a futamideje 3 év." Furcsa számomra hogy ebben a kategóriában nem csökkentették a kamatot. A tervezők talán újabb inflációs hullámra számítanak a közeljövőben?
Hirtelen nem értettem hogy jön ide a PMÁP, de ok, BMÁP. Ha valaki vesz BMÁP-ot, javasolt az 5 éves, szerintem. főleg az utolsó 2évnyi +2,5% prémium, ha 5 évig tartja valaki
Magyar Állampapír tulajok