Nem irigylem az emberiseget. 100milla egy elheto lakas. 2gyerek 200milla, plusz lakik az ember is egyben, ha valnak, ketto kell ott is. Az 4x100milla, de legyen ket szulonek 1-1panel 50-50mla masfel szobara. 300misi. Keresd meg
10éve kimentek emberek dolgozni külföldre itthoni lakásra gyüjteni, és hatszoros árak vannak. Élet kint drágább, hiába a magasabb fizu. 6Xos fizu nincs kint, de 3Xos lakhatas igen. Plotty
2014ben 500.000/nm arin vettuk. Akkor 5kerben 300-350ezer/nm arak voltak, bakekoztam is magunkat. Mondjuk uj epites, medences, parolos, teraszos, parti, de akkor is. Most 3milla/nm
Hagyjuk a kriptot... Ez állampapír topik, ami mindenki számára elérhető és még szakértelemre sincs szükség... ( A kriptok-hoz fel kell nőni és ez nem mindenkinek sikerül....)
"Spanyolországba is tömegével veszik a lakásokat és költöznek oda magyar nyugdíjasok...." --- Biztosan most szállnak ki a kripto befektetéseikből. Nem hiába vannak az elmúlt hetekben a nagy beesések...
Legközelebb adj neki pénzt pontosan két mozijegyre páros menüvel meg 5 liternyi "ósan" benzinnel, és egyből bele fog férni a büdzsébe. Benzin és autó helyett a BKK-bérlet is megoldás lehet.
Nekem ne mondd.. gyereknek adok egy tízest abból tizenkettőt költ.. :-) Egy randimozi alig fért bele egy tízesbe. Adok benzinre mondom "ne a Shellnél tankolj hanem kerülj az ósanbe az olcsó benzinért.. asszed érdekli? szarik rá. takarékbélyeg.. volt benne 300 forintom év végére én voltam a császár..hagyjuk.. :-(
Ezt én is tapasztalom. Bőkezűen adják a borravalókat . Amit meg vesznek belőle, jó ha a felét megeszik. (Pl. Mozi, popcornos zacskók félig tele a kukában.) Mai fiatalok még nem érzékelik, hogy mennyi pénzt dobnak ki feleslegesen az ablakon. Az én korosztályomat megtanították a spórolásra már az általános iskolában. (Pl. Takarék bélyeg gyűjtés, év végén kápé.) A fejben lévő program meghatározza az egyén jövőjét.
Fura ez az ország. A számok (ktsg vetés hiány stb) szörnyűek de valahogy mégis van tartalék. Nagy a nyomor, a köv utcában full jólét. A szomszédaink (szlovákok , horvátok) szerint mi gazdagok vagyunk mi fordítva hisszük róluk ugyanezt. ..
Magyar Állampapír tulajok