Azért az indextől messze van. Ez egy hatalmasra nőtt IT és távközlési cég lesz ha sikerül januárban az Antenna hungária üzlet. A cég bevétele , ebidta a sokszorosára nő. A kérdés az hogy ezt leköveti e az árfolyam , vagy stagnál a hatalmas adósság miatt. Jelenleg úgy számolnak hogy adósságot simán tudják törleszteni a hatalmas ebidta növekedésből.
A 4IG máris túl van a csúcson. Mi tud nagyot menni, egy kis cég, ami rugalmas, gyorsan tud nőni, vagy egy cégcsoport, ami sok cég teljesítményét egyesíti, amik között biztos lesz jó is, meg lesz vacak is? A 4IG most már a sok lábon állással olyan mintha egy indexet vennél meg, nem olyan mintha egy jó IT cégbe tennéd a pénzed. Van egy jó adag politikai kockázat is benne. Ha már Mészáros cég, akkor ezerszer inkább a CIG mint a 4IG.
Mindenben érdemes átkötni amiben bukóban ülsz, főleg ha milliós adót kéne befizetned. Miért csökkentenéd a befizetendő adóval is a likvid tőkéd, ha nem muszáj?
A 4ig átalakul. Hazai IT cégből nemzetközi távközlési cég lesz. Januárban zárulnak az akvik, amik kb. 500 milliárdba kerültek. Még lesz részvénykibocsátás, beszáll a német rheinmetall. A bét 3. vagy 4. Cége lesz.
tudom, amikor a volt férjem meghalt, a lányom ---illetve én --- nyögtünk ki egy adósságát de itt nem adótartozásról van szó, utánam nem marad adótartozás , csak legfeljebb kevesebb örökség
Jujj, Éva nem szeretem, ha ilyen pesszimista vagy! Kemény fából faragtak Tégeg, rólad még a vírus is lepereg! Tessék csak hosszú távra tervezgetni és nyugodtan adót optimalizálni, a befizetett adó az biztos, hogy realizált veszteség, ami soha nem fog megtérülni!
igen, csak most teljesen másképp gondolkodom, mint a vírus előtt két éve minden tervezhető volt, most pedig azt sem lehet tudni, megérem-e a jövő májust egész életükben sportoló emberek hullanak el váratlanul, mások megússzák van 3 oltásom, de nem tudom, mi lenne, ha elkapnám a vírust ezért régebben fontos dolgok jelentéktelenné válnak , esetlegessé most csak a családom a fontos, semmi más minden nap úgy ülök le a géphez, ha keresek valamit, a gyerekeknek keresem
Ki ne hagyd az átkötéseket! A befizetett adó az tiszta veszteség, az már soha nem jön vissza, ha van olyan tételed, amit tudsz adni mínuszosan, akkor javaslom inkább csinálj átkötést. A NAV megél a Te pénzed nélkül is.
leves