Kulonben gondolkidtam, hogy van nekunk egy szomszedbeli ukran-orosz feszkonk is, haborus helyzet. Ezen felul valasztasi bizonytalansag. Ellenzek nyomul. Mondjuk szerintem feleslegesen. Tegnap a nyugdijasok is meg lettek veve. 13.havi nyugdij, nyugdij premium, 5%os nyugdij emeles. Bejelentettek a 20%os kozfera beremelest. Jon a februari SZJA visszaterites 809ezer forintig.. Nem tudom mi baja a nepnek amugy.. Inflacio megy fel, de mashol is. PMAK kompenzal jovore 6-7%kal majd. En is oda tolom at a lejaro MAPokat
Igen. Nem veletlenul nem vehetnek alapok kis fosch papirokat Telekomnak is kampec. 4IG szepen betette neki a kaput. Es van aki meg 2500rol varja a kiolvadast. 2008ban kezdtem tradelni. Elso Mtelekom vetelem 700fton volt 2008ban. Persze mar akkor is csak 1-2napra vettem. Abbol a papirbol hasznot nem lehetett azota kivenni, csak osztalek formajaban
ez is lehet, csak az a furcsa, hogy az általam megfigyelt MINDIG ismétlődik persze nem a kicsiknél, hanem a bux-vezetőknél magyarul : erre a piacra már "vadászni" járnak , megtanulták, mást nem érdemes kezdeni itt
Szerintem az a magyarazat, hogy kint nagyobb a likviditas, ezlatal kinti bull trendben oda vandorol a toke, azaz innen kimegy a kinti biztos piacra. Amikor kint megall es esik a piac, akkor visszajonnek ide jatszadozni, visszavenni. Tehat igy ki-be aramlik a toke. Szerintem
dehogy, Zsimo, szánalmas végül is 10-15 forint ebben az appeninnben, ráadásul ebben a 10-15 forintban sem leszek érdemileg előrejutó, mert nem 2-3-4 ezret veszek
azt figyeltem meg az utóbbi időben, hogy amikor happy a világ, a magyar tőzsde esik, amikor esik a világ, a magyar tőzsde emelkedik nem tudom, nem azért van-e, mert ilyenkor próbálják levadászni a shortos-longos nem saját pénzzel játszókat a "lóláb" feltünően kilóg ilyenkor
Ügyes vagy benne, az a vicces, hogy szerintem Te már több nyereséget tettél el az Appeninnből mint amennyit én valaha fogok. 😀 De nem bánom, mert jó helyre került.
Aktualis napos Bux chartom: Ma meg kitartott a kek leszorito csokkeno trendvonalam, arrol fordultunk le. Ha azt holnap feltorjuk, elso long jelem, mssodik long jelem 52.000 vizszintes gyertya tetok atvitele. Mai napos gyertya alatt short. Addig max mini speki: Bux napos: https://kepkuldes.com/image/ukfi1B
Igen. Amiota mondom, azota shortolok minden nap, es minden nap nyerek vele. Ma is, bar ma a tegnap estieket is le kellett atlagolnom, igy tudtam ma is nyerni, bar ma csak 13.050et.. Nagy a rangatozas, ezaltal stop hataraimat suroljak. Holnap nem fogok shortolni, csak ha levisszuk 50700as szintet, ami most nem valoszinu. Szoval ha ekkora happy marad futikban, akkor nem shortolok, pedig meg el a Bux fej-vallam, de 50.000alatt torne a nyakvonal, az meg meg messze van most ilyen happyben. 52k Bux felett viszont longba kell szallnom. Kozte 50.500-52.000 sikamlos
leves