tudod, írtam, hogy súlyozok át richterre azóta sokkal jobban állok óvatosan jövök ki a kis szarokból és teszem át richterbe ez az év még úgy is nagyon jó volt, hogy maradt még sz@r a portfoliomban
En meg arra gondoltam, hogy egy portfolio egyszeruvel tudnal egy merleget nezni magadnak, hogy all a portfoliod ev eleje ota. Most hogy all a merleg a minden napi nyero, es az osszes megmaradt papir eetekkel. Biztos megcsinalod magadnak. Nem kell kozze tenni, de annyibol kivancsi lettem volna, hogy vegulis mi a merlege ebben az evben a jateknak. Levonva a 15% SZJAt, es persze a netto broker dij nelkuli haszonnal. Rentabilisnek kell lennie, mert megelsz belole. Kerdes toke fogy-e
Mondtam, hogy szerintem atsulyoznak. Ha kint megy, azt veszik.. Ha kint esik, itt vesznek.. Vetelben gondolkodnak, mint a kisbufik.. Mindegyik mondja O bem shortol
Megint lejar egy TBSZem par nap mulva. Agyalok mit csinaljak, PMAKba kivegyem 6%+1.25% kamatpremium jovore gond es veszodseg nelkul, reszleges TBSZ meghosszabbitast csinaljak, MAP+okkal mit tegyek rajta. Van fejtores. Eladott ingatlanbol is. Vegyek ujat, PMAPozzam?! Kinti MAP+okat, atkossem-e PMAKra? Sok fejtoro van ev vegere
ez az ellentétes mozgás már régóta fennáll ezért szoktam beírnia brókereknek, ha az amcsik emelkednek, hogy zúzzátok a richtert és olyankor tényleg zúzzák:) ha viszont amcsik esnek, képesek elhúzni az egekbe a richtert miért? mert ezek a "fővadászok" stopokra hajtanak
Ne is mond. Lesz-e 1000opus konferencia. Meg jonnek a jo apportok. 700millio reszveny es csak zuhanas azota. Eszmeletlen gagyi, es szegyen. . Ma debutalt Polyduct vagy mi. Alltak a vevok benne, elado semmi. Ures eladoi konyv volt, nulla kotes, nulla forgalom. Ez is minek jon tozsdere?
Nutex egy tragya. Vegig mondtam. 21korul kezdted spekizni, meg akkor is mondtam. 14.6korulig jott le. Hir nincs, par speki probalt ma rajzolni, forditani. Felesleges hir nelkul piszkalni, eddig mindenki megszivta. Kb en duplaztam csak benne, meg akkor Hali huzott belole valamit meg. Emlekszel mikor, amikor egyedul vettem. Most mindenki vette, es Huberek adtak. Ez volt a baj
Mergelodok, mert megint forditva ment Bux, mint nyugat. Tegnap usa -2%, Dax -3%, erre Buxot nulla fele huztak fel. Biztos erezted Richterben tegnap, hogy 8700ra huztak kinti esssre. Oke, mondom tegnap zuhano nyugatra "szarnyaltunk", akkor ma kinti +1%okakra mehetunk fel, vettem nyitoban egybol, az lett pluszos. Masodik longot is megvettem, mert OTPt felteptek napi maxra, erre bevertek Ricsit 8635re, Majd utana OTPt is 16850re. Igy nullaban stoppoltam azt a masodik longot. Kint meg mentek fel, BUX meg nyito szint ala ment, mondom megveszem. Ezeket a zaro elotti longokat hoztam at, meg zaroban is en voltam egyik konti a zaro ket kontis kotesbol. Illikvid, kamat lemaradva, lefojtva BUX. Kozben karacsony miatt egyre kevesebb az idim. Holnap mar egesz csalad itthon, takaritani kell, utolso kajakat megvenni. Nem is tudom, hogy tradelek majd, de megoldjuk :) Szoval van zurzavar.. Bux mindig mast csinal, mint nyugat.
valószínű -----de csak valószínű, hogy holnap felfelé mennek a nagyok:) a kicsik meg dülöngélnek majd egy jót:) tényleg, az jutott eszembe, hogy az ünnepek alatt csinálhatunk egy szavazást , melyik kispapír volt az év lúzere szerintem a set, az appeninn, a nutex és a delta ----- szóval nem tudok főlúzert, mert ezek mind lúzerek
leves