randomly, írtad, hogy gépszerelő vagy ne haragudj, hogy leéváztalak nemrég bár egy éva is lehet gépszerelő egyik régi barátnőm traktoros lett és iszonyúan élvezi :)
gondolkodom ezen az appeninnen még a végén tényleg sztárpapír lesz a magyar tőzsdén a fundája alapján meglehet de még nem tudom, milyen kavarások lesznek ott annak örülök, és ezt komolyan írom, hogy nem láttam ma a nagy felszáguldást, mert hajlamos lettem volna adni a 497-es vételt
nem 1000, hanem 962 forint 1 liter spar uht tej ........ 209 forint 15 deka búzadara ..... 49 forint 10 deka cukor............ 36 forint 1 kiskanál instant kávé ...... kb 20 forint egy fél tábla fehér csoki ...... 150 forint /spar-os, 299 forintos, főzéshez jó / vaj , 1 kiskanál ...... kb 30 forint rum aroma néhány csepp .... vegyük 10 forint ez volt a grízpuding, kávés-fehércsokis a meggyszósz: múlt héten volt akciós a sparban a 450 grammos magozott meggy fagyasztva, ha két zacskóval veszel , 419 / zacskó a szószhoz egy zacskó kellett ...... 419 forint cukor 5 deka ..... 18 forint fahéj egy kiskanál ..... mondjuk 10 forint étkezési keményítő egy kiskanál, amivel kicsit behúztam a meggyet, hogy szószos legyen ............kb 10 forint csipet só a grízbe és a meggyszószba, mondjuk ..... 2 forint összesen 963 forint jött ki ................................. az egész kávés-fehércsokis grízpuding és a meggyszósz összesen több, mint másfél kiló lett, 12 pohárba osztottam el , és 963 forint osztva 12-vel = 80 forint / pudingadag a gyümölccsel együtt
nem adtam a 497-es appot, igaz, nem is láttam a délutáni futamot, talán adtam volna van ott valami, amit még tényleg nem tudhatunk mert a szit-et tudjuk, a 740-es könyvértéket tudjuk, de valakiknek elég sürgős a vásárlás ma csak a 468-on eladott telekom lett visszavéve , miután látszott, nem alázzák tovább ezek a szemüvegek ... nem olcsó mulatság ...
A gyerekeknek egyelőre csak a napközbeni szemüveg lett megrendelve, az viszont 140ből meg lett, sajnos a sportszemüveg úgy néz ki, hogy fejenként lesz majdnem ennyi...
Ma amikor délelőtt látszott, hogy otp megint nem fog lejönni értem, kivettem a megbízást és hasraütésszerűen 520ért appot vettem. Valamikor 546on el is kelt, de látom a záró is annyi lett. Nagyon erős a BÉT, kezd gyanús lenni! Kíváncsi vagyok, ha jönne a lejtmenet, a 4ig akkor is 800 lenne?
Én gépszerelő vagyok ... 2-3x-át kérem el egy órára mint amennyi az ebédem. Egyszerűen nem tudok nappal főzésre időt szakítani mert akkor nem marad időm dolgozni ... csak sötétben ... akkor meg már nem fogadnak az emberek. Van hogy ha kemény a meló 15.000 a napi kaja csak nekem ... :-) félelmetes ami itt folyik.
Szia! Az optikus a lenyeg. A jo optikus aranyat er. Sajnos tudom. En evek ota ugyanahhoz az optikushoz jarok, az egesz csalad 1920 ota ezzel foglalkozik. Nem oket reklamoznam, de fontosabb a jo szemvizsgalt es a a jo lencse mint a keret. Kell hozza a jo szakember! A vasarlokozpontokban ki van adva a napi min 5 szemuveg eladas bizonyos boltokban, es gatlastalanul soznanak rad minden vackot. Pl olvaso lencsenel vizlepergeto funkcios lencset.😄 No egyszer ekkor mondtam, koszonom erre nem lesz szuksegem, mert nem szoktam zuhanyzas kozben olvasni🤣😉 okosan!
igen, én csak sárgarépa dupla árakról írtam, szemüvegek tekintetében pedig tényleg hatalmas különbségek vannak, szerencsére a szemem még jó, csak 1-es olvasószemüveg kell a géphez, de szerintem csak azért, mert lusta vagyok mereszteni a szemem --- már ha időnként kell figyelni valamit --
Ha már különbségek! Holnap szemészetre viszem a két csemetém, fejenként két új szemüveg(mert a sportoláshoz speckó kell) azt hiszem egy vagyon lesz! Jól meg kell gondolni melyik optika legyen a befutó, mert simán 100.000-s különbség is lehet négy szemüvegnél!
leves