4ig régóta 800 körül dagonyázik lesz a közeljövőben kb.1000 felkör benne csupán speka rántással, vagy kedvező hír esetén . Szerintem ettől nagyobbat fog szólni delta, nord rövidesen.
kezd ez az appeninn-történet a 2017-es konzumra hajazni ott is nehezen indult, aztán amikor mindenki azt mondta, ez már hülyeség, itt a vége, mert 180-ról 600-ig ment, utána lett 3600 ---idővel --- nem sok idővel, fél év alatt
valószínű, ami továbblendíti az appeninnt az lesz, hogy behoznak vagyonelemeket, amik még nem nyílvánosak erre tippelek hogy ez lesz az igazi "őrület" majd, ha nyílvánosságra hozzák
szerintem lekötötte a népek zöme állampapírban de ez lehet, jó is, mert gyorsabb mozgások vannak bizonyos papírokban a tőzsdén, mintha sok szabadabb pénzes lenne
stayerke az otp-t splitelték , a richert splitelték, a 4ig-t splitelték, a telekomot még sosem szerintem ezt figyelte ki az enefi-rókafi- társaság is, hogy a telekom annyi, amennyi igazából és marhára értékes így
Igazából csak azt akartam kihozni, hogy milyen könnyen változik a szakértők véleménye, meg hogy 300nál még nem dobálóztak 1000+al! 760ról már bárki el tudja képzelni.
Se angyal, se jó kislány nem voltam, az biztos! Visszatérve a tőzsdéhez, az MTEL célár hihetetlen, fura hogy tavaly még 300 közelében is vergődött, most meg már 1100at is érhet? Ezek a szakértők a bolondját járatják a jó néppel? Otp egy éven belül megjárta célár ügyben a 12k és 20k is! Komolyan lehet ezt venni?
leves