erre tojáskrém kerül, ha megsül félig hideg, félig meleg vacsora a tojáskrém : 6 darab főtt tojás villával összetörve, só, bors, kicsi mustár, nyers lilahagyma apróra vágva, libazsír , összekever, és tv paprikával fogyasztva
call centeres hívás: ---kedves éva, ön elmúlt 60 éves?ajánlani szeretnék egy nagyon kedvező áras orvosi kivizsgálást --nem, 40 éves vagyok ---és van a családban 60 év feletti? --nincs, mi 41 éves korunkban szoktunk meghalni
nagyon kíváncsi vagyok, feltekerik-e az enefit legalább 250-ig csak azért, mert 1 millió 700 ezer darabot vettek 550-en telekomból , és már nagyon szép nyereségük van nem érdek nélkül kérdezem, 184-en is vettem rá de nem tudom, mi lesz, ma 208-ig elvitték, aztán láttam, 210-en 25 ezer darab torlódott eladáson passz
tudod, mit nem értek? hogy valami olyasmit írtál, van telekom vételed 560-ról de javíts ki, ha nem jól emlékszem azt az 560-as vételt miért nem lehet simán eladni 770-en ? certi nélkül
alábecsültem a telekomot is és az appeninnt is mára ejj, megint korán adtam ravasz akartam lenni, hogy 497-en visszaveszem az 520-as eladást, tojik rá korrigálni :)
leves