Tudod azt elég érdekesnek tartom, hogy amíg MTel a 15% díjemelést rögtön "beleépítette" az árfolyamba, addig a vodafone ugyanekkora emelése semmit nem jelentett a 4ignek! Ez csak egy példa arra, hogy mennyi meglepetés lesz idén a 4igben. Nem fogok naponta itt kampányolni, unalmas lenne, sőt amíg 800 körül toporog, ne is hozzuk szóba a 4iget!
a gyerekektől ma megkaptam a vacsikritikát: ---babéros krumplifőzelék hirtelensült csirkeszeletekkel? ezért kellett lesned az appeninnt? --mondtam, nyugi, majd lesz bélszín is:)
egy kis összeesküvés-elmélet: mi van, ha valaki kiadta az ukázt, hogy még csíkozzanak a papírokból , mint a kokainosok, ha már annyi hülyét bepaliztak állampapírba ? :)
Nekem is szép bukó nézz ki most a shortban ... már 11x a tőkeáttétel és pár forint a kiűzés ... szép volt rand. :-) Meg se merem nézni már délben is mínuszba kerültem az MTEL-l ...
stayerke, egyet ígérj meg ! ha írunk, írunk amit akarunk a papírokról, de ne maradj távol innen, mert te is hiányoztál nekem :) nem akarlak befolyásolni, csak írok mindig, amit gondolok papírokról és úgyis vagy bejön, vagy nem de egyet üzenek neked és a családodnak, és ez hatalmas befolyásolási szándék : egyetek sok fekete csokit , akár krém formában sütiben, akár magában :)
Otp drága? P/e alapon 4-5 között van, az a szektor társakhoz képest (is) olcsó! Én is vettem olyat, amit utólag megbántam, de a diverzifikáció általában fejfájást okoz, mert mindig van olyan részvény a puttonyban, amit a pokolba kívánunk.
leves