az történt, hogy szenilis lettem :) ez egy megszüntetendő számla, amin úgy emlékeztem, hagytam egy nagyobb összeget a biztonság kedvéért, aztán eszembe jutott, hogy fél éve kb kivettem szóval a "tolvaj" én voltam :)
persze, mindig van nálam az érdekes az, hogy filléres kis játékokat is ki lehet találni és boldoggá tenni a kicsit a vásárlás nem annyira fontos, mint az "összeesküvés" :) nagyon titkos lesz, hogy holnap együtt megyünk " vadászni" :) mindenki tud róla robert redford csak mosolygott sejtelmesen:)
holnap a kicsivel "titkos útra" megyünk a közeli áruházakba örülök, hogy ártatlan, megható, kedves új mániája lett:) "összeesküvés -bulira" megyünk a kicsi szerint:)
dehogy , nem ! :) csak én is meglepődtem, milyen szalvétáim maradtak az elmúlt egy évről terítéshez most az ikeás királykéket használom, abból van 3 csomag
jelenlegi szalvétakészlet : 1.sötétzöld alapon kis arany csillagok, leginkább karácsonyi terítékhez megy : ez lehet az opus 2. kisméretű lepkés szalvéta sárga napraforgóval : ez lehet az appeninn 3. bárányka zöld mezőben , beee eeee, beeee, húsvéti ez lehet az épduferr 4. ikeás sima királykék szalvéta, "nehéz" anyagokból : ez lehet a 4ig 5. hóemberes karácsonyfás piros almás szalvéta : ez lehet egy meglepetésbulis papír 6. fehér alapon apró sárga pöttyök, "pisis" szalvéta, ezt húskiszedésre és lecsöpögtetésre használom : ez lehet a .....fogalmam sincs sült józsi bepisilve:)
szalvétarészvények : 4ig, appeninn, épduferr, opus amcsik halálhörgésben, ebből marha nagy feltámadás lesz halloweenre úgy kelnek ki a sírjukból a zombik, hogy öröm lesz nézni fúj :))
lányom odasúgta nekem : zseniális ötlet, összekötni a kellemest a hasznossal egyrészt szalvéta kell, használati eszköz, másrészt ma már tényleg szép szalvéták vannak forgalomban, harmadrészt leköti a gyerkőcöket a "szalvétamánia" , negyedrészt nem drága buli kíváncsi vagyok, mi lesz a szalvétaötletből :)
leves