átmentettük robert redfordhoz a mélyhűtött cuccokat,viccesen megkérdezte, 3. világháborúra készültünk? de hát nem ! ezek normális mennyiségű lefagyasztott húsok és zöldségek kb két hónapra elég mennyiség robert redford szerint nem kell tartalékolni ennyit hát jó , de történt megint tanultam valamit : arra az esetre, ha elromlik a hűtő is gondolni kell, tehát legfeljebb 1 havi mélyhűtött cucc elég
egy kis houdinizés 4igben : annyira elegem lett, hogy nyitóban 826-on eladva hifo-val, tehát a 820as vétel kiment aztán 811-en kapott kiment 823-on azaz ma 18 forint / rv zsebben és nem maradt semmi 4ig ----egy ideig hányok tőle kiment astrasunban 250-es vételem 270-en, 220 darab kiment 16-on tegnapi 13.7-es vételem nord-ban /tegnap 10: 35:24:-kor kaptam 13.7-en / visszavétel ma 15-ön, de ez lehet, sőt biztos, hogy hülyeség volt , ezt valószínű nagyon megbánom 606-os tkom vételem kiment 619-en, 608-as vétel még megvan ma aránylag többet tudtam figyelni és lépni estére megadta magát a hűtőszekrény, tele kajákkal, jelenleg kajamentés folyik szomszédokhoz, holnap szerelő előkerítése
Így utólag kimondottan örülök az eladásnak, gyakorlatilag a semmit jelentették be, úgyhogy menni fog tovább a 800as birkózás. Még mindig nem kevés 4igem van, de igazából a felszabadult pénznek jelenleg nem látok jó vételt. A végén még elkeseredésemben PMÁPot veszek...😕
leves