Lehet, hogy egy darabig nem fogom olvasni a fórumot, se írni, mert ma kitiltatom magam egy időre valószínűleg... Köszönet Balin hülye gyereknek és Hathor áldozat bácsinak!
Ma megint vettem egy kevés 4iget 816ért, már nagyon sok van belőle, de javul az átlagom és ma is már 300 millió felett van a forgalom. Valami készül. Már a fele Otpt se tudnám visszavenni, de mivel nem hajlandó lejönni értem, ezért nem is téma. Opus is jól állja a sarat! Telekom megpihen. Éva, ugye meggyógyult a kisasszony? Te hogy vagy?
jó:) van egy másik kispapír, ahol eladtam 58-on, és visszakaptam 51.5-ön, múlt héten "behírdették," hogy ezen a héten 75-80 lesz na ja , ma az 50 et tekergették le de: bizakodjunk :) mondjuk opusban azért lehet bizakodni, mert nagy a forgalma egyelőre ma legalábbis egész jó volt
No tokeattetel nelkul is belehet nezni egy ket vasarlast.... nekem Ottone volt ilyen, Mol pedig a masik mumusom. Bar ma gyorsan nyestem egy keveset rajta. Amugy otp az orok es biztonsagos kedvencem. Meg regebben richter volt. Ma vettem mindkettot ev vegeig megnezem terem baber vagy sem. Ja es most opus is erdekel😄
leves