nekem egyszeri lecke volt örökre , épp bőrrel megúsztam, de ha nem vagyok észnél, nagy baj is lehetett volna ezért írtam stayerkének, hogy soha, soha, soha nem csacsogtál bele, megerősítetted, amit írtam
Bocsanat, hogy bele csacsogok, de csak ovatossagra intes vegett teszem. Szemelyesen ismertem valakit aki tokeattetellel 60 millat bukott a kilencvenes evekben. Akkor Szentendren egy csinos hazat lehetett venni ennyi penzert. En kis penzzel jatszom, de mindig a sajatommal. Ha jo a piac es ugyi vagyok akkor orulok, mondjuk nekem ez eleg!
én egyszer csináltam, alig tudtam kikeveredni belőle nem is gondoltam meg, csak kaptam az ajánlatot brókertől , hogy lehet ötszörös fotex-ben csináltam nagyon régen
Nem a katonáskodásra, mert az voltam 76-tól 78-ig és nagyon utáltam, annak ellenére, hogy a Flotillánál szolgáltam, sok akkori élsportoló között. Persze mára már minden emlékem gyönyörű és mind a parancsnokaimra, mind bajtársaimra a legnagyobb tisztelettel és szeretettel emlékezem. Hanem a hasonlóságot közöttünk abban fedeztem fel, hogy tőkeáttéttel soha nem tőzsdéztem. Azt hazárdírozádnak gondolom. Mindíg csak a saját pénzem, illetve annak egy részét kockáztatom.
néhány emberre ráférne itt a tőzsdevilágban, hogy belenézzen az "újratervezés" c. műsorba egy egyedülálló anya 8 gyerekkel fürdőszoba nincs most épp reklámszünet van, de megnézem a folytatást
OFF Igen, a könnyű részével megvagy, megvetted. De majd egyszer meg kell nyomni az Eladás gombot, na az lesz igazán nehéz. Eladni és venni mást ami szintén hozz 40%-ot. ON
...opus,4ig, gloster, civita, masterplast...stb...de ha az ami papirok húznak a froccs és afknya utan jobban alszom.Zellernéni hallotta hogy Tesla gyár epulhet nálunk?
leves