te Évi, kb egy éve még azt írtad, a lányod nem keres valami jól, és ha jól értem 2 gyereket nevel. hogy fogja bírni a rezsijét egy ekkora háznak? vagy már azóta férjhez ment valami jólszituálthoz? :)
Helyes.Most tanulom,mert soha nem késő ,hogy saját magunkat zárjuk be,építünk falakat magunk köré,ergo nekünk is kell ezeket lebontani,és utána ismét szabadok leszünk!
éreztem, hogy kell valami változás, és most meglett: nem kell görcsölnöm, hogy melyik nap milyen papírt tudok eladni ahogy senior írta, egy izaura szabadult fel:)
Kerdes mivel, mert fehervar is kb fel ora pestrol, meg onnan a telek is. Ne bonyolitsuk.. Lenyeg a siker.. Orulok neki, rad fert. Foleg a szij szoritasabol engedni
egy urulógus szakorvos vette meg a telket 2140 nm-es 25% beépíthető lehetőség, tehát 500nm-es házat is felhúzhat szerintem ő megvalósíthatja ott, amit akar a telek kiváló helyen van
Ugy a jo. Minden jo, ha jo a vege. Gratulalok. Az jo, ha mindenki elegedett. Nagy haz, es meg penz is. Jo helyen lehetett a telek. Valahol szekesfehervar kornyeken, ha jol emlekszem. Akkor most a beragadt papir nem helyeznek rad nyomast, ahogy ertelmezem. De most mi lesz? NO tozsde?
a faház ötletet már rég elvetettük, hiába adták volna ingyen, a szétszerelés, elszállítás, összerakás nem érte volna meg a telek ráadásul : közmű az úton, de nincs bevezetve semmi a faház alapozása egy vagyon lett volna egy másik a telek bekerítése egy harmadik a közmű bevezetése egy negyedik az ingyen faház szétszerelése, szállítása, összeszerelése e helyett lett egy csodás kisvárosban egy 190nm-es ház, elsőkert, hátsó gyümölcsöskert és most boldogok a gyerekek és én is
leves