Dehogynem, en most megyek balcsira. Jon a Tihanyi szureti fesztival, Suppal meglovagolom a hullamokat, somogyi dombsagon gombaszok, belso tavon Supozok, Siofok wellnessben wellnessezek :)
és megint az optimizmusom dönt romba:) a mai 8526-os otp vétellel először beálltam 8698-ra és még halvány esély látszott is, mert 8670-ig elvitték aztán jöttek a benga marhák 8650, 8640, 8600 miközben az amcsik már pluszban ------ legalábbis most
Mert az előző rezsicsökkentésnél így oldották meg hogy ne változzon a végösszeg. Az áram ára lement a rendszer meg fel. Tudod Kínában is egy Forint a zizi de ideszállítva már 2001Ft. Az áram szállítása is kurva drága. Nem is értem hogy tud olcsóbb lenni mint a gáz mikor az áram is gázból van iszonyatos veszteséggel. (egy egység gázból egyharmad egység áram készül a kétharmadot kifújja a gázmotor a szabadba.) https://www.google.com/search?q=g%C5%91ny%C5%B1+g%C3%A1zer%C5%91m%C5%B1
bocs, csak még egy kis spar-téma : most vasárnap kaptam carte d'or dobozos fagyit 1179-ért vettem kettőt, egy csokisat és egy somlói galuskásat sosem gondoltam volna, hogy olcsónak találom az 1179-es fagyit de nekem a fő csemege a fagyi , nemcsak nyáron
Ami nyilvános levitték az áram árát mondjuk 5 ft értékben , viszont a rendszer használati díjat ugyaannyíval megemelték. Ez az összeg minden kw ráterhelnek , még napkollektorokkal megtermelt saját energiára is , amit otthon elfogyasztottál. 12,5 visszatermelési enegiat lecsökkentették 3,5 Ft. Fogyasztasz 120 kw és rendszerhasználati díj minimum 570 Kw számláz.
bárkinek , bármilyen számlát küldenek nagyon meg kell nézni: szeptember 1 átállás volt Először általános program hiba miatt mindenkire ráterhelték a magasabb árat , majd valamilyen módszer által levettek kw- Na ezt 10 napon belül törülték a felháborodás után. Mostani eljárás lényege , aki reklamál/kifogásol azt egyesével nézik át , addig nem tesznek rá semmiféle büntetést. Sőt szeptember 22 -re lesz kész az új javított számlázási rendszer magánszemélyeknek.
En sem kaptam. Allitolag eloszor teli aras gaz szamlat kuldenek ki,mert ugy van mindenki nyilvantartva, hogy csak futesre gastnalja a gazt es ugy nem jar, csak ha melegviz, vsgy fozesre is. En is kivancsi leszek, mert mindkettoben meghaladjuk mi is az atlagot. De mi 4en lakunk. Nem 1ember, mint akit szamolnak, meg ures lakasok atlagat
leves