2021 őszi árszinten 189Ft a 2.8%os tej, 1.5%os 165Ft. Hatósági árstop jött a 2.8%os tejre. Az üzletek kötelesek a 2021 őszi árakon adni, de azok sz@rnak rá, hogy októberig árstop van rá Ész nélkül emelik azóta havi 30-60Ft-tal, mióta árstop van. Így már 100%felett emelkedett ősz óta az áruk hatósági árstop alatt. Nem úgy volt nem lehet árstop alatt emelni, és bezárják azt a boltot aki emel? Vagy semmi nem szálít már?
Én BTs voltam. BT nem lehet KATAs. Egyéb vállalkozó lehet KATAs, ha magánszemélynek számláz. Az én megbízóim magánszemélyek, így nem váltottam Átalány adóra, mert a szokásos havi 50ről kb 200ra ugrott volna a teher. így végelszámoltuk a BTt, és egyben nyitottunk egyéni vállalkozást, így marad az évi 12millióig az adómentes bevételi határ/havi 50ezer kombo
Zsuzsám, egyvalamit sosem fogok megérteni megszemélyesítem az otp-t: jaj, nem bírok a 9360-al, akkor leesek 8436-ig trotty trotty trotyika leszek , farhátas a jó élet ... neked gratula !
technikai kép miatt esett,nem bírt 9360 fölé zárni. jó nap volt ma, szűk mozgástér,de legalább nyerő pozik. A Dax-ban már nagyobb volt a tér mozgásra,ott be lehet hozni a lemaradást, amit Otikától nem kapunk meg. :DDD A mol is végre 2700 és alatta ,ezt vártam és biztos voltam,hogy lesz itt az árfolyam.Lehet ismét elkezdek benne mocorogni.
jó, nem ragozom tovább mondjuk az a 2806-os mol eladás jó volt... kispapírjaim nyekkentek, ma eladtam egy adagot nap rv-ben, tudok venni belőle a lidl-ben egy 10 tekercses négyrétegű wc papírt NAP Vétel 60 db 1 200 Ft áron teljesült (szerződésszám: 9229463, idő: 2022.09.05 13:14:55) NAP Eladás 60 db 1 250 Ft áron teljesült (szerződésszám: 9231962, idő: 2022.09.06 16:44:19)
éden.... visszanéztem, hogy szorultam be otp-be aug 30-án aznap még tudtam adni egy 8930-as vételt 9024-en , aztán vettem 8812, 8786, és végül 2806-os eladású mol-ból 8666-on és azóta "éden" van az otp-ben
hajrá, Zsuzsa:) erre a hétre magnélküli szőlőt és almát vettem , az alma nagyon finom, mindegyikre egy kis matricát ragasztottak, "gyümölcsös édes gála alma 425"
gyerekek, most is itt vagyok, tegnap csak annyit írtam, átmenetileg nem kell a falat rágnom, ha otp-ből nem gyorsan szabadulok ki de a költözés újabb problémákat is hozott, illetve inkább a katából kizuhanása a lányomnak, 3 különböző munkájából kettőt elvesztett, ezeket pótolni kell , tehát még nincs nyugalom és béke szigete
leves