szia IF, tegnap este egy kicsi kajaduma volt, a wasabis földimogyoró miatt ne idegesítsd magad a leves topik ilyen néha hétvégén lehet másról is dumálgatni, nemcsak otp-ről vagy más rv-kről most megint nem otp-ről írok: nemsokára kezdődik az rtl-en egy film, kíváncsi vagyok rá, megnézem
No beleolvastam a topickba es szembesulnon kellett azzal, hogy tenyleg nincsen nagyobb gond annal mint amikor szembesulunk azzal, hogy nincs ,, wasabis foldimogyoronk,, ! Oti a helyere fog kerulni... de azt a franya mogyorot nem tudtuk elovarazsolni. . Engem ezek a dolgok tenyleg jobban idegesitenek. Eleg ven vagyok mar, masok a fontossagi sorrendek😏 A kereskedes ad oromet, de a valodi orom, vagy banat a ,foldimogyorokon, mulik. (Tudom, hogy valamibol meg kell venni)
"pipere" : wu2 shampon 2,6 forint pitralon: 3, 20 forint a pitralon egy borotválkozás utáni arcszesz volt, apu kijött a fürdőszobából reggel és az egész lakásban pitralon volt:)
senior, anyukám meghalt 53 éves korában, én akkor 30 voltam az első dolgom volt, hogy megkerestem a háztartási naplóját és magamhoz vettem megvan ma is idézek belőle: 10 darab zsemle 2 forint 1 liter tej 1, 60 fillér karácsonyi rész decemberből: 2 kiló marhahús 240 forint 1 egész csirke 80 forint 1 kiló lencse 12 forint sárgarépa 3 forint
szóval egy kis hideg meggylében a keményítő egy kicsi pohárban aztán a többi meggylé a láboskába fahéjjal és amikor forr, bele a felkevert hideg meggylé a keményítővel és egy perc kábé, látod, hogy szószosodik, le lehet húzni a tűzről és bele e meggy ha ezt az egészet le is turmixolod, még egyneműbb lesz
ja, de fontos, hogy nem a forró meggylében oldod fel a keményítőt, hanem egy kicsi hideg meggylében, és azt öntöd a felforralt meggyléhez , akkor nem csomósodik hozzáöntés előtt fel kell keverni a hideg keményítős meggylét, mert leülepszik
leves