Thomas Harris: A kiscsekkek hallgatnak az összes vacakabbnál vacakabb kispapírom közül a glosterben találtam egy 1035-ös vételt, azt odakentem 1050-en , így ma kiscsekkre való nem jött össze, ellenben egy finom sajtravaló igen:) Gloster Eladás 100 db 1 050 Ft áron teljesült (szerződésszám: 9149094, idő: 2022.08.31 12:08:19)
amcsik: dow:- 308 nasdaq: - 134 sp: - 44 holnap aki tud, ügyes legyen eladni remekül tudnék, venni már nem adjátok műkörmösök a cuccot , hadd ordibálja a királyi 1-es tévé, milyen klassz ország ez gazdagodjatok, műkörmösök éljen a marhapörkölt !:)
Megjöttünk a Csepel szigeti településekről.Ma már Vác-Szob Duna menti kerékpárúton nyomtam haverommal 66Km-t. Ezt találtam Vác belvárosában https://kepkuldes.com/image/i0CECA Ha van igény rá, pár képet dobhatok mai napról
nem leszek meglepve, ha holnap nem lesz kiscsekk-nyereségem ma tényleg csont és bőrre költöttem magam az otp miatt van egy-két kispapír, ahol szabadulóra tudnám venni magam, de inkább egy több órás marhapörköltet tervezek holnapra megfőzni :) /a burzsoázia diszkrét bája /
nem kell ezt a fórumozást ilyen vér komolyan venni :) a technikai analízisben pont ez a szép, hogy szinte végtelen számú eszköz áll rendelkezésre (trendvonalak, alakzatok, fibók, mozgó átlagok tömkelege, elliott hullámok) ezekből bármikor bármilyen célárat le lehet vezetni. aztán vagy bejön, vagy nem :)
Zsuzsa, 25-én adtam 9290, 9330, 9346-on otp-t 26-án 9300 -on 26 óta 9300-ról lement 8600-ig mára erre kezdik a vartyogást 7500-ról nem fogom olvasni ezt az otp topikot, nincs is senki, aki miatt olvasnám, szerintem lemeccselik egymás közt a hülyítést
igen,csak nem gondoltam volna,hogy ma meg is érkezik 8600-hoz az árfolyam.Reggel még etettem eladásra a tegnap záróban vett tételt 9026-ra,mert kora délutánig más elfoglaltságom volt.Kuxxa nagy szerencsém volt,mert 9034-ig ment el az árfolyam és onnan beindult a zuhanás.Napi pozik nagy része longra épültek,réstöltésre,és mivel ez nem valosult meg,eladási hullámot indítottak el.Egy idő után,már nem mert senki belevenni,mert egy korábbi támasz se működött.Se a 8800,de még a 8670 se! Holnap hóvégi zárás jöhet egy kis kirakat rendezés,és a 8800-at minimum illene vissza tesztelni.Mert ha nem az utolsó erősebb támasznál találjuk magunkat 8440 ebben az eladási hullámban.
leves