mai egyetlen tőzsdéhez közelálló beírásom: ma megkaptam a telekeladás árát nem hozom be a tőzsdére és innentől kezdve nem leszek megélhetési tőzsdés egy hatalmas teher szakadt le rólam
na, vissza a jelenbe: a kisváros, ahova a gyerekek költöztek, csodás mindenki beszélget, ismerkedik velük, a kicsinek pénteken volt az első sulinapja, kérdeztem tőle, van olyan, amit nem tudsz itt? mondja, igen, imádkozni még nem tudok evangélikus a suli ma kérdeztem, mi van az imával? remekül megy, és egy kislány megölelte ma, egy másik kislány pedig felajánlotta, hogy örökre a barátnője lesz :) szóval a kicsi már beilleszkedett:)
beértünk firenzébe, a szállásunk a dóm-tól kétutcányira mondom, osonjunk minél közelebb a dómhoz, addig én nézem a térképen, hol van parkolóház osonunk, osonunk, azt mondja: na, itt vagyunk a dómnál nézem, egy kocsi sincs, csak a miénk a téren jött is két szépszál rendőr, signorinák, takarodó innen:) bocsánat, escusi, de megmutatták hol van a legközelebbi parkolóház , rendesek voltak
nem baj, örülök, ha nektek sikerül bármi aztán kettesben a húgommal elmentünk olaszországba a mazdával egy hétre ez a süsü 190 kim-es sebességgel tepert, mondtam, ha nem mész kijjebb és veszed le 100-ig, soha többet nem állok szóba veled, halálfélelmem volt kijjebb ment és életben maradtunk
jó pár éve egy ügyfélrendezvényen volt lehetőség beülni egy profi rally versenyző mellé, abba a kocsiba, amivel versenyeken indulnak. visegrádi bobpálya parkolóból le a 11-es útig, meg vissza. na, ott láttam meg, hogy mi is az az igazi vezetési tudás :)
egyszer vezettem a hungaroringen:) a húgom férje vett egy fekete mazdát, és azt mentünk kipróbálni, és aztán azt mondta, próbáljam ki néztem, kb 3 autó volt rajtunk kívül a ringen, de mondtam, ha el tudok indulni és veszély lesz, segíts nagy nehezen elindultam nyekkengetve , volt nevetgélés:) mentem is kb 20 km-es sebességgel, mellénk ért egy kocsi, jajgattam, még többet röhögtünk, aztán kimentem a pálya szélére és mondtam, ennyi izgalom egy életre elég volt vezetésből :) nincs jogsim, nem is lesz már
ok, csak te nem kereskedsz indexekkel, amcsikat is csak a hanglat miatt írod be esténként. - megakran-t kellett volna venni pénteken, ha jól látom ma 50% plusszban is volt :)
ja, lehet, nagy hangja van és töpped benne egy csenevész :) nagy hangja van? riasztók is megszólalnak? mit élvezkedhet a tulaja:) brummmmm, brummmmm ------ és ennyi :)
Valószínűleg az utazas is belefer neki, melle ez is. 2008as Valsagban elado volt ez a luxus haz is, ami elott allt a kocsi. Emlekeim szerint 89Milla korul. Ma mar 300folott er, ezek lehettek anno a vevok
na meg a híresen jó pesti utakon ilyennel csapatni? semmi értelme. esetleg a Hungaroringen kipróbálnám, de ott meg észnél kell lenni, mert hamar a kavicságyon kötsz ki, ha amúgy egy Ford Mondeóhoz vagy szokva :)
leves