ha ez a rengeteg mínuszoló nem így gondolta ,akkor nagyon megszívhatta. Kár kihagyni ezeket a lehetőségeket,mert a medve piac,sokkal ritkábban ismétlődik mint a bika,és ennél fogva rövidebb ideig is tart.
Egyetlen dologra kellett volna figyeljen mindenki aki longban volt !! A FED kamatemelési ciklusba kezdett,ilyenkor esnek a tőzsdék.Egyszerű és mégis fenomenálisan működik.
Most mar Ok lettek a varjuk, en meg nezem, hogy duplazodo inflacios arakban felezo blue, otodolo kis papiroknal mindenki sir, dupla inflan. Faxa. Senkinek nem kell semmi tozsdei cucc. Szokasos
Meg van minden es mindenki bolondulva. Itt a forumon is. Tavaly mondtam nagy baj lesz, legyegettek en vagyok megint a hulye, a varju. Milyen eses? Korlatlan penzpumpa van. Most csak a siras van es eses. Fél aron sem kell OTP mar 50%alatti aron ahhoz kepest mikor mondtam. Akkor 24ezres celarak ropkodtek, meg mire vagyok varju. Hat ez ilyen. Bejott az energia, a haboru, az infla, migrans varakozasom
Meg van minden es mindenki bolondulva. Itt a forumon is. Tavaly mondtam nagy baj lesz, legyegettek en vagyok megint a hulye, a varju. Milyen eses? Korlatlan penzpumpa van. Most csak a siras van es eses. Fél aron sem kell OTP mar 50%alatti aron ahhoz kepest mikor mondtam. Akkor 24ezres celarak ropkodtek, meg mire vagyok varju. Hat ez ilyen. Bejott az energia, a haboru, az infla, migrans varakozasom
leves