Romantikus? Igen, valamennyire. Nagy őre várni? Annyira azért nem :) Lizabell nyilvánvalóan kivételes nő, ezért is alkalmazta a Strucc Capital. Alkalmazottakkal meg mint CEO mégsem kezdetnék ;)
teljesen el tudlak képzelni, mint egy romantikus férfit, aki a nagy Ő-re vár:) lizabell egy hatalmas nagy sárkánynő:) félelmetesen gyönyörű és ha megérint, elalélsz:)
Nem tudom, véletlenül oda tévedtem, mekkora a buli:-) HoStruccot nagyon szeretem, de egyikünk sem akar váltani. Viszont téged jövő heten férjhez adlak, keresek neked egy aktív életet élő színházbajaro,kirándulós pasit.
de mi az a káosz ott? összevissza írnak ott népek:) HoStrucc majd udvarol neked, ha elhiszi, amit írok, hogy fantasztikus csaj vagy:) te is fiatal vagy, ő is, de hát ez csak tőzsdechat, nem az én boszorkánykonyhám:) pedig összekavarnálak titeket egy jó kis főzetként:)
nekem az életem fantasztikus jó volt, egyetem után az ELTE-n kezdtem tanítani magyar, mint idegen nyelvet, aztán sok nyelvsuli jött, aztán már csak privát tanítás, nagyon jól telt a 35 évem, sok vidám élmény, sok feladat, sok kihívás, mert sosem lehet egyformán tanítani két embert magyarra --- és most a tőzsde eddig nem vallottam kudarcot ebben sem ha úgy vesszük, ezt a "munkám" is jól végzem
80%os jó belépő senkinek nincs ezt elhiheted. Év végén ha raerek csinálok egy számvetest. Külön kiszamolom a nyerő és bukó kötésparok aranyat mert engem meg az érdekel többek között.
jól van, te dolgozol mellette, nekem meg úgy alakult az életem, hogy most nem keresem halálra magam nyelvtanításból --- azelőtt sem kerestem magam halára, másfél óra volt 6000 forint---- ma a tőzsdei 64 ezres keresetemmel mennyit kellett volna tanítanom, hogy meglegyen a 64 ezer? na ugye van, aki dolgozik, én imádtam tanítani, és a diákok is nagyon szerettek engem, most úgy néz ki, ennek vége, tudomásul vettem, itt keresek
leves