Vagy valoban eladni akar es varja,hogy elvigyek vagy lehet venni akar es szepen ledugozta.Ilyen forgalmaknal nem lehet tudni.Lathattad ma is szinte kotes sem volt orakig aztan kesobb nagyobb pakkokat vettek meg.Majd,ha jon ertekelheto bejelentes akkor az ilyen 87k pakkok nem jelentenek akadalyt az emelkedesben.MA50 felett zart es ez pozitiv a folytatast meglatjuk,mivel eddig minden esetben innen fordult le. https://www.tradingview.com/x/NxSPDKte
feel, nemcsak neked szól, amit írok miért van az szerintetek, hogy valaki beáll hatalmas darabokkal eladni néztem a wallist napközben, ott állt 108-on 87K ennek mi értelme? jó, azt látom időnként, nagy mennyiségeket is megvesznek , például cig-ben volt, hogy 50K-t is megvettek de én ezt akkor sem értem ha el akarok adni sokat, "osonósan" csinálom, azaz ne egy helyre teszek be 20K-t például, hanem elosztom /most arról ne beszéljünk, hogy leszorításból áll be valaki/
szépen ment az biztos,azért csak vannak mikulás ralik igaz nem nagyok de vannak -évv végéig kitarthatna,és jöhetnének még hirek is hátha-még jobb lesz,föleg a kicsiktöl várok
megpukkadok, de nem:) eladtam 139-ig az est-et, és tegnapelőtt volt egy visszaesés benne, de tegnap reggel sem mertem venni hiába, liza, a legbiztonságosabb papír kifogott rajtam :)
ma egész nap csak cig-ben kötöttem, nagyon jól mozgott ide-oda, eddig 58 ezret kerestem vele, 18K-t mozgattam :) közben még főztem is egy nagy adag töltött paprikát a paradicsomszósz is nagyon fincsi lett:)
leves