Most annyi tőke van betolva hogy még panaszkodsz is a sok kp miatt. Ha ilyenkor sem vagy képes egy részét tovább futtatni nyeroben akkor sose leszel rá képes. Ezzel veszited most a legtöbb profitot. Mármint hogy túl gyorsan adod, egy másik részét meg üresen tartod. Nem azt mondom hogy mindet told be de 27m szabad tőke vagy mit írtál.. Hát abból lehetne kísérletezni ilyen módon tartós vételre is, a nagy része meg pörögne. Lehet meglepne az eredmény melyik hoz többet egyes papírokban. De te szerintem fizikailag képtelen lennél longban ülni egy rven akkor is ha 200 milliód lenne. Nem bántasbol mondom :)
a mai nyereséget is cig-ből részletekben másoltam ide, vastagbetűs lett, nagyon nehéz másolni a randomból, ha az egész oldalt másolnám, mármint a havit, szerintem széttörne a portfolio -oldal, annyit kötök naponta:)
nekem a minden napi nyerők kellenek, én nem tudom, miért vagyok ilyen, de ilyen vagyok persze van, hogy elengedek egy papírt vételben és aztán meglepődöm, ha az első eladási betételem kimegy mondjuk tudom, miért vagyok ilyen és ha figyelsz, te is tudod a napi nyerők nekem sokat jelentenek havi szinten
még ma sem mertem belevenni est-be, pedig liza szólt, hogy 140-ig esett nap közben de nem láttam, 144-en nem mertem venni maradt a mai nyereségem 64 ezer a végére és csak cig -ben volt
valószínű, ha egy "cápa" olvas engem, röhögőgörcsöt kap, hogy naponta 60-100- 150 ezret keresek:) néha meg 6-8-10 ezret, mert olyan nap is volt :) én csak a magam kötéseiből következtetek, milyen az, ha valaki milliókat tesz egy tétre:) na én ezt sosem teszem
én emlékszem, tavaly 189-on adtam est-et aztán persze összevissza vettem, adtam, húú, micsoda őrületek voltak benne azóta, 76- tól máig 152-ig:) de most nem vagyok benne
Ez az 1 milló dolláros kérdés.Ahelyes választ nem lehet megadni rá,mert aki tudja,csak bennfentes lehet,az meg ugye tilos.DE! ezt neked is illene tudnod,hogy a napi nyerőket nemcsak Te teszed zsebre,hanem azok is,akik nem kispályáznak,hanem cápaként kaszálnak.Ezek nem ezrekben,hanem milliókban játszanak/Mosó Masák /.
leves