Én Ft-ot nem utaltam csak ezt a kérdéses 882Ft ot,amit leváltott Usd-re magától.Azóta csak Usd-t utaltam be,amit Revon váltok. Te mennyit utaltál IB-re?
Ebbe én is beleszaladtam sajnos. 2 usd-t utaltam először próbaképpen,és rá 1-2 héttel utaltam csak a többit. Horror árfolyamon váltotta le nekem is. A váltási árfolyamra nem kaptam magyarázatot végül,magára az automatikus váltásra igen: "A nem alapvalutában lévő fennmaradó készpénzegyenlegeket (kevesebb, mint 5 USD vagy azzal egyenértékű) a rendszer 2 munkanapon belül automatikusan átváltja alappénznemre, az ügyfelek számára költségmentesen".
Sziasztok! Nyitottam IB számlát, USD Base devizával. Ennek ellenére szeretnék forintot is beutalni és azt majd ott EUR-ra váltani, hogy legyen EUR és USD is a számlán. Viszont amit beutaltam HUF-ot, azt automatikusan átváltotta EUR-ra (nem is túl jó árfolyamon). Erre van valamilyen javaslatotok, hogy lenne érdemes csinálni?
Szia!Nincs inaktivitási,vagy számlavezetési díj.És nagyon úgy fest,hogy lesz idén Tbsz-ük is.Ígérgetik egy ideje,de talán idén tényleg megvalósul.Kedvezők a díjak is.Én sávosban vagyok.0.35 centeket von le tranzakciónként.Usd a bázisdevizám.Én amcsi részvényeket veszek.Van meghívóm,ha azon keresztül regisztrálsz mindkettőnknek van bónuszlehetőség. https://ibkr.com/referral/tamas942
Sziasztok, Értékpapírszámla nyitáson gondolkozok, és első ránézésre az Interactive Brokers jónak tűnik. Időnkénti részvényvásárlásra használnám, viszonylag hosszabb tartással - nem napi, napon belüli kereskedés a cél. Folyamatosan, 2-3 havonta tennék be pénzt. Forint vagy Euró vagy dollár alapú számlát érdemes nyitni szerintetek? Milyen költségekkel lehet reálisan számolni? Jól látom, tényleg nincs számlavezetési se inaktivitási díj? Előre is köszönöm a segítséget.
Interactive Brokers
Megköszönném, ha olyasvalaki(k) aki itt kereskedik, megosztaná tapasztalatait. (költség, felület, helpdesk, utalások- pénztranszfer, ilyesmi..)
köszi,
eF