Én ezt nem tettem meg, amikor az IBKR-en TBSZ-t nyitottam. Ez alapján hibát követtem el? Vagy az számított, hogy van Magyarországon irodájuk? Viszont most, hogy az IBIE-vel összeolvasztják, most kell majd ezt megtenni vajon?
2. Be kell-e jelenteni a külföldi befektetési szolgáltatóval megkötött szerződést?Ha egy magánszemély külföldi befektetési szolgáltatóval köt tbsz-t, akkor azt be kell jelentenie a Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz (NAV).A bejelentéshez nem kell mellékelni a tbsz-t, azonban egy esetleges NAV-ellenőrzéskor a szerződéskötés tényét a szerződés bemutatásával kell igazolni.
2. Be kell-e jelenteni a külföldi befektetési szolgáltatóval megkötött szerződést?Ha egy magánszemély külföldi befektetési szolgáltatóval köt tbsz-t, akkor azt be kell jelentenie a Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz (NAV).A bejelentéshez nem kell mellékelni a tbsz-t, azonban egy esetleges NAV-ellenőrzéskor a szerződéskötés tényét a szerződés bemutatásával kell igazolni.
Interactive Brokers
Megköszönném, ha olyasvalaki(k) aki itt kereskedik, megosztaná tapasztalatait. (költség, felület, helpdesk, utalások- pénztranszfer, ilyesmi..)
köszi,
eF