Értem én Kollega! Jó helyen vagyunk/fáradozunk mi, csak ugye türelmetlen az ember. Amikor átvittük/sajna még csak elsőre/a 4K-t, telhetetlen volt az ember. Azóta meg sajna....
adogattad te is? most nézem, hogy a mai forgalom oroszlánrészét én adtam. órák teltek el, mire megvettek tőlem 100-100 darabokat. Terminator után szabadon: Visszatérek! :))
tegnap eladtam egy pakkot 3890-en, gondoltam ma még engedek egy kicsit, adok 3850-en is, erre kiöntötték az egyetlen nagyobbacska vevő 3750-en. Alatta vevő szinte semmi, ennek is kiszárad a piaca. Q2 jelentés augusztusb közepén várható ha jól rémlik, addig itt a fű se nő.
Közel 4k gyűlt össze 3800-on, és a vételi oldal üres. Ez nem sok jót jelent a hétre. A nép a Lölö papírokba vándorol és amíg az így lesz, addig azok emelkednek. Érdemes követni őket és visszajönni, mielőtt a nép elkezd kivándorolni onnan.
Q2 jelentés jó lesz. Mondom én, hogy van realitása 150Ft-os osztaléknak jövőre. a mostanihoz képest 30%-ot hoz a SZIT, 40%-ot meg növekszik a kiadott terület. Jó lesz egy gyerekek :)
Reggel ide jött egy kis Lölö pénz, de aztán ment is vissza Opimusba.
Sajnos ez a hatása zavaró az ML papperoknak.
Nálam most a két lépést hátra a hozzáállás GSP-ben, talán 4000 felett némi realizálás.
Kíváncsi leszek a hétfőre nagyon a mai kimagasló forgalom után.
A több osztalék alapból vonzó. Kérdés hozzá az árfolyam első karaktere:-)
Nem csodálkoznék, ha a Lölö-ből kimentett zsét akár eszetlenül is belenyomnák ebbe mostanában. Úgy látom, ez néhány papírral megtörtént mostanában. Pár hete én is beugrottam a ML párosba, és amikor kiszálltam, úgy éreztem, mint mikor lejövök az autópályáról 180-as tempóból az 50- re. Kaptam is csekket, szóval nem sikerült :)
Kicsit káoszos lett a BÉT.
GSPARK
MA hozza nyílvánosságra Q3 számokat.
Lehet hogy érdemes itt 800-on belevenni mert holnap 850-en nyit.
Vélemény?