Ja úgy gondolkoztam ,hogy a 300-ról indított shortjaimmal együtt keresem azt a pontot ahol0-ban lehetek ez 295.7,hát ott figyel a stoppom a SWAP meg görög,de ha felmenne 290-ig kapna mégegyet a pofájába.
EU tegnap naposon egy szép dojit formált, hétfő óta nagy rés tátong 1.31390-ig, s óráson pedig igencsak szűkül. Nekem, jelzem nekem ez lefelé mutat, de ez nem készpénz. Vélemény?
na akkor megsem tettel stopot a multkor szerencsere mikor beszeltunk rola....akkor kivettek vna....
en is megshortoltam a multkor eppen a csucsrol 294-rol.....majd nullabba huztam...engem szepen kivettek majd utana leszakadt....ha usdhuf-ot shortolom ott nem vettek vna ki....ez van.....
azonban a forint csoda is egyszer veget er...en mar arra gyurok :) kar h ott a swapot mi fizetjuk :)
És ráadásul ma van a szülinapom ! :)
most kívánni is fogok ..
Törölt felhasználó2012. 02. 22. 06:07
Jó reggelt Urak!
Ma 10milliószoros nap van! Az évben az első.
Vagyis kívánjatok ezerrel, bármit, mindent!
Ma a gondolatok tisztán tartása nagyon fontos, mert minden amit gondoltok többszörös energiával érvényesül.
Akinek van 5 perce, kívánságlistát is írhat, vagy mandalát készíthet, melyeket ezután el kell égetni(ez jelképezi a kívánságok elengedését)!
Sok sikert Mindenkinek és mindent amit csak szeretnétek!:)
ezen semmi furcsa nincs...nezd vissza 1 evre visszamenoleg h ha 15:30 kor nyitsz egy longot eurusd-ben akkor azt hanyszor zarhattad volna nyeroben este 22:00 ig :)
csodalozni fogsz....meg a legnagyobb szakadasokban is tudtal fogni rajta :)
Forex tréderek ide
Gondolom lerágott csont, de az újszülöttnek minden vicc új.