Ebben az analógiában, ha arra gondolok hogy az indexek várható tetőzése (DAX 7087, S@P 1376) már karnyújtásra vannak, akkor az EUR/USD-ben ez 1,36 (major 61,8)környéke lehet. Tehát van hová sietni ;-)
Elképesztő ahogy megy az EUR. Belegondolni is nyomasztó, hogy tegnap este zártam a longot. Azóta 100 pontot ment még.
Kíváncsi lennék, ki az aki ezt végigkereste?
Eu-t nagyjából idevártam, bár egy kicsit feljebb jött annál, ezért is várok, mert még nem fordult. Amit írsz szerintem jó lehet.
SPX-et a múltkori csúcsnál zártam, nekem az ideális hullámvégnek tűnt. Tegnap kijött egy kicsit az emelkedés csatornájából, de hamar vissza is tért. Meglátjuk :)
Ha mégis új csúcsot akar csinál, akkor elsősorban 1779,4 környéke lenne nekem szimpatikus.
Egyelőre én is csak figyelek most.
A jelenlegi fel hullám valahol itt azért tetőzhet. A Különböző tf.-ek célárai 1,3382 (ez már teljesült), 1,3392 és 1,3406.
Aztán, hogy meddig korrekciózunk majd le az már a mai nap egyik fő kérdése lesz.
RV indexekben szerintem se láttuk még a tetőket. Az én várakozásaim:
- DAX 7 087 környéke
- S&P 1 376 környéke
Ezek nem hullámos alapon vannak, így ha az alapján is lehetséges, az akkor erősíthetné az elképzelést :-)
A longot a háromszög célárában zárta a tp, úgyhogy azt nem tudom már futatni. Tegnap gondolkoztam (mikor az ábrát csináltam), hogy nyitok egy longot, de végül nem tettem.
Short belépéshez kezdenek megjelenni bearish divergenciák, de az SPX és a DJ sem tudott új csúcsra menni (még). EU-nak nagyon sietős a dolog. Én még inkább várok egy picit a shorttal. Meglátjuk merre az arra ;)
Amúgy az első kép diagonal számozása már biztos nem jó.
jó reggelt, sziasztok,
az mennyire normális egy ekkora likviditású instrumentumnál hogy a felső bolinger szalagon nyit és megindul felfele??? Én mondjuk konkrétan nem is emlékszem ilyenre, de ez nem jelent semmit, egyáltalán számít valamit devizába a bsz?
Köszi
Közben az EUR CHF is 1,2050 környékéről pattangat. ezek szerint a CHF jobban erősödik mint az EUR? és esetleg már ezen a szinten próbálnak a svájciak beavatkozni?
Ezen a szinten én zártam a longot, de shortot nem nyitottam.
Az ázsiai időszakaszt nem érzem most. A részvényindexek alapján nekik is emelkedniük kellene elvileg, ami még viheti az EUR-t is feljebb, de minimum oldalazást várok. Persze bármi lehet.
Forex tréderek ide
Gondolom lerágott csont, de az újszülöttnek minden vicc új.