Igaz 282-re várom ....és szerintem meg is lesz a 285-öt már elvetettem mert a korábbi FEJ-VÁLL alakzatot validálta az utána levő fel.......ezért 282-ig nem engedem el van shortom 300.51-ről is és 293.11-ről is és a legrosszabbak 288 .79-ről vannak.
ha eleri a 7000-t akkor biztosan fole megy 30-50 ponttal, ahogy irtad osszeszedni a koran nyitott shortok stopjait....ugyanugy ahogy 5000 ala is bement sokszor...asszem 40-50 ponttal, majd akkor huztak vissza mindketszer eleg nagy erokkel indult felfele.....
Hát igen ....+int sikeresen érékesített az ÁKK.......és még délelőtt +történt.....hamarabb itt lesz a 282-es céláram mint gondolnátok.....ott fog jönni sajna egy alapkamatcsökkentés ,de sebaj.
Naposon egy jó nagy ékelődés ez az emelkedés, illetve látok egy nov. eleje óta épülő bear alakzatot (Butterfly sell) is melynek 1,618-as célára 7 087 körül van. (magyarul innen törhet le az árfolyam).
cseppet sem csodálkoznék, ha a görög ügy bejelentésre felcsapna az árfolyam 7 000 fölé, majd elindulna a várva várt korrekció.
Szerintetek?
Egyetértek ,nagyvárosok vannak szinte teljesen "elnéptelenedve" az USA-ban ,Én most voltam kint......kisboltok tömkelege ment tönkre ,ahhoz képest persze jönnek a jó adatok ,mert már nem volt lejjebb....
Forex tréderek ide
Gondolom lerágott csont, de az újszülöttnek minden vicc új.