Ezek az emberek nem normálisak ......certi kötéslistában mindenki veszi a DAX shortot FULL bikapiacon ,itt mindenki meghülyűlt vagy csak Én .....ez tényleg hihetetlen......((((
Jelen állás szerint egy h1-h4-es 20130 fölé zárás esetén él még a bull. Ha enélkül elindulna most 19430 alá, akkor viszont 18590 környékéig legalább illene tovább lemennie.
... én most megnéztem a DAX-ot, SnP-t MN-en... hát valahova brutálisan felfelé mutatnak... persze hónapok, évek alatt, de felfelé.
DAX 74xx, SnP 2000 környéke. De előtte lesz rendesen hullámzás... :)
Ha ezt le akarnánk fordítani funda előrejelzésre :-), akkor a Görögök hétfőn nem kapnak jóváhagyást, vagy esetleg maguk jelentenek csődöt, vagy kilépést, vagy ki tudja miféle dráma vár ránk. ;-)
Köszönöm .....aszt hiszem körvonalakban értem.........és köszönöm ez az elmélet nem rossz most,kb Én is így gondolkodnék csak máshogy jutottam el idáig........persze a hírek sok mindenbe belekavarhatnak .....ebbe a hipotézisbe is,gondolom azért hírek előtt közvetlen nem nyitsz ....ugye?
Fölmerülhet a jámbor olvasóban a kérdés, hogy no de miért pont ott? Meg hogy hová kerül a stop? Meg hogy hol a célár, tisztelt Vadász Úr?
Röviden válaszolok (mert máshogy nincs értelme): 1. hullámos alapon van okom feltételezni, hogy 1.3320x-től 1.2972x-ig lefelé ment az árfolyam ;-)
2. hullámos alapon van okom feltételezni, hogy 1.2972x-től jelenleg felfelé megy az árfolyam ;-)
3. hullámos alapon van okom feltételezni, hogy 1.3245 környékén fordulásra utaló jelek alakulhatnak ki, 1.2972 alatti célárral
4. hullámos alapon van okom feltételezni, hogy ahhoz a set-uphoz (ha kialakul) csak mentális stopban van értelme gondolkodni 1.33256 környékére téve.
5. hullámos alapon van okom feltételezni, hogy ha 1.3245 körül agresszív set-up jelei mutatkoznak, az ott nyitott shortot jó eséllyel mentális stop kiütése esetén is BE+-ban vagy nyerőben tudom majd zárni.
Összefoglalva:
==============
Hullámos alapon jelen állás szerint win-win set-up alakulhat ki 1.3245 környékén (ez nem jelenti azt, hogy ki is fog alakulni, de ott érdemesnek tűnik majd figyelni/próbálkozni).
Igazi potenciált viszont csak a gbpusd-ben látok amit reggel óta tartok foggal körömmel a tevehát -technikám szerint 1,5118-ról célár 1.59300 a stopp már 0-ban nem is figyelek rá.
Eurusd-ben Envelop és ADX SZERINT még nincs trend csak szving ,de trend lesz az biztos és szerintem fölfele,Daxban is érik már a 7k.
szarvasvadász:
Még nem látom, hogy mire is gondolsz. Mindenesetre figyelni fogok.
Remélem majd megint elcsípünk egy olyat mint jó múltkor az aranyban. Az egy szép kör volt.
tadzsomaru:
Vadász nem a tutit mondja meg, hanem nagy valószínűségű setupokat /mondjuk lehet ez tutinak is értelmezni :)/, de ami a legjobb, rámutat a miértekre is. Rengeteget lehet ezekből tanulni. Legalábbis igyekszik az ember ;)
Törölt felhasználó2012. 02. 17. 11:34
Üdv! Vadász mindig megírja a tutit. Tanuljatok!
"Ui.: azzal, hogy a kívülállók többsége számára az Elliott hullámelmélet = kitalálni a jövőt, teljes félreértés övezi ezt az elméletet. Sajna ezt a képet erősíti a fórumok, blogok zöme is, pedig a közhiedelemmel ellentétben a gyakorlatban messze nem ez benne a lényeg, sőt, ez a legkevésbé fontos ebben az elméletben (mellesleg Birger sem a "jóslásra" használja, bolond is lenne), nekem és Kennedynek (nem az elnökről van szó ;-)) aztán elhiheted, de senkit sem szeretnék erről meggyőzni.
Aki beleásta magát és végül megértette a lényeget, az tudja, miért és hogyan használható kereskedésre és teljes békében a világgal használja, aki megrekedt a jövőfürkészésnél, az fürkésszen és gyártson elméleteket még évekig, aki meg kívülállóként ezeken felbuzdulva lelkesen kritizál, az meg kritizáljon. Mindkettőn jól szórakozom, a "bulvár" besorolású mélyen szántó kritikákon különösen, viszont a fentiek miatt őszintén megértem."
Ez tetszik! Elmentettem. Úgy röviden, tömören benne van minden. ;)
Szia Vadász!
Hatiról tudnál írni valamit?
Én úgy nézem tegnap ért véget egy impulse lefelé, ez az emelkedés szerinted korrekció vagy várható még benne egy új csúcs?
Forex tréderek ide
Gondolom lerágott csont, de az újszülöttnek minden vicc új.