A gáz nagyon szépen néz most ki, 4,33-4,4ig mehet első körben, majd vissza 3,9 aztán pedig akár 4,8ig vissza.
Egyébként kérdésedre válaszolva, igen van még belőle, bár egy részét már realizáltam :)
- Egyre alacsonyabb tetőket csinál, húzd össze!
- Stochastic eladási jelet adott, ill. egyre alacsonyabb tetőket csinál (poz. div.).
- fej-vállnak látszik az árfolyam
szerintem már akkor kialakult, amikor írtam.. többek közt azért is esett 6750-ből.. vadász azt írta 6638 alatt tuti... hát járt alatta is.. akkor most már tuti?! :))
de daxban a napos kereszteződés olyan messze van, hogy arra építeni?
Merész az biztos.
Majd 6300-6500ról veszek fel longot daxban, de a macd semmi pontosabbat nem fog mutatni.
És az ok-okozatot se keverd össze, mert ha emelkedik az árfolyam arra fogod, mert hogy találtál egy "bullish slingshotot", de ez csak a kereszteződésnél jön létre, ami lehet meg sem történik, ami már nem is bullish slingshot.
a thv4-el együtt lehet letölteni... a másikat nem ismerem....
totem: nem tudom, h mivl keveredössze, de a bullish slingshot nem az amikor emelkedő trendben az árfolyam magasabb aljat alakít ki, miközben az indikátor alcsonyabb aljat? mert szerintem itt épp az történik(történt), ráadásul négy indikátor is megerősíti...nézd már meg:
stoplossz: már van ilyen expert, a thv cave manager, jó sok beállítási lehetőéggel. az összes stopszint rejtett, csak az alap nem. be tudod állítani az sl-t és a tp-t 3 részletben pip-pivot-% alapján, a követő stoppot szintén...szóval nagyon király....csak szöszölni kell vele mire neked megfelelően fog múködni, a beállításokat el tudod menteni....
totem: belinkeltem mindent dj-vel kapcsolatban, próbáltam indokolni, nem sikerült(rsi teljesen a megfelelő irányban van....stb) :D majd az idő cáfolja v megerősíti a meglátásom helyességét
Forex tréderek ide
Gondolom lerágott csont, de az újszülöttnek minden vicc új.