6703, az előbb még több volt. szuper! Longosoknak remény, shortosoknak jó nyitó hely. ki tudja mi lesz, én a daxot akkor is túl hisztisnek találtam, lesz gyors vissza patt az biztos. Mondjuk egy számlámat 0-tam a dax longokon. :-((
egyébként vicces, a dealbookom mutatja, az mt4-nem.. az euros számlával kereskedhetnék ha lenne rajta zsé, az admiral-s számlával viszont nem kereskedhető.. remélem éjféltől az is él.. egyébként a dow felugrott 910-ig, majd már vissza is hullot 865-re.. dax cash caalagol 6675 körül volt..
egyébként én nem fosnék egy kis shortzárástól.. meg hétfő van, ma szeretnek egy kicsit felfelé próbálkozni, de szvsz nem igen lesz vevő, és szép lassan behullik...
Nem tudom mi alapján írja, múlt héten kaptam a linket, akkor szombaton 1%os esést írt, is pár pontra tőle nyitott éjfélkor a dax 1% esés környékén.
Viszont írja a részvényár változásokat is, tehát nem hiszem, hogy egy kitalált érték, de nem tudom mi alapján megy, egyáltalán hogy lehet ilyenkor bármit is venni, eladni.
De éjfélkor kiderül megint, mi az igazság :)
Sziasztok, az Oanda már kinyitott az eur/usd 1,4195 nyitott, azóta korrigált lefelé, 1,4189.ig a rést valószínű visszatölti, én bekötöttem shortra pici stoppal.
Forex tréderek ide
Gondolom lerágott csont, de az újszülöttnek minden vicc új.