ügyes voltál, szvsz itt volt egyelőre a teteje.
Én addig tököltem, hogy olyan 560 körül beszálljak, hogy lemaradtam.
No, de sebaj, majd jön a következő villamos, ha nem most, akkor május 5.-e után.
Nincs stoppom, szerintem fundásan is megalapozott, plussz áprilisra megint kamatemelést jeleznek előre ami a mi malmunkra fogja hajtani a vizet, plussz a régiós devizák közül a Pln iszonyatosan alulteljesítő.
Szerintem hasonló sztori fog lezajlani mint a forint esetében a 280-as szintek közelében.
De usa nyitásra eldőlhet a dolog, mert ha ők is az adott szintek felett nyitnak, ott is borul a számozás, akkor pedig a dax sem fog másként viselkedni véleményem szerint és követi azokat.
De milyen időtávon szeretnéd fibozni? :)
Ha abból indulunk ki, hogy a 4es hullám ez még, akkor a 3as hullám 50es fiboját már nem kéne elérnie, legmax addig mehetne, ~6880.
6900 felett szerintem már minden borul.
Egyelőre belefér, 6800 felett nem is tudott meggyőzően órás gyertyát zárni, addig még nincs gond.
hát de valami aljat keresünk hozzá, mert így 161-s fiboval nem is tudom.. helyes számolni?! egyébként nem tudom leolvasni az értéket.. 6870 körül van talán?!
nem kell 10 percenként beírnod, látom, hogy emelkedik, de nem aggódok, majd ha nyitás után s&p 1294 fölé megy, vagy dj 12000 fölé, addig teljesen lényegtelen ez a kis mozgás számomra.
Ja és azért ha annyira jó a hangulat, akkor eurusd miért is nincs még 1,42 felett?
(Amúgy zártam azt a shortot is nyerőben. Nem túl nagyban, de azért kis pénz is pénz. Ki tudja.)
nyugi.. forgalom nincs benne.. be kell ültetni a lúzereket.. meg japán ma nem volt, lehet cincogni... :PP valahogy ki kell szórni a balfék 6300-6500 vételeit azoknak akik pechjükre megvették.. hát most az megy, hogy készítik a kiszállót maguknak.. :D
Forex tréderek ide
Gondolom lerágott csont, de az újszülöttnek minden vicc új.