én is úgy gondolom, hogy már necces, úgyhogy várok H1-en a beszállóra, ha jól látom ha minden összeklappol, akkor pont 1,3815 körül (fibó 61,8%) fordulni fog (talán :) - kösz szoda, ez a szófordulat miattad van :))
0,00001 lottal :)
Ha marad ez az alakzat, akkor már nem mehetünk az (X) fölé, egy randa nagy ABC (esetleg egy nagy impulse) kellene formálódjon majd lefelé, amelynek nagyon az elejénél járunk.
Hát mint látjátok, menetrendszerűen meérkezett nem váratlan módon az emelkedés eurusd-ben.
(shortjaim zártam kis nyerőben).
Reggel próbálkoztam egy halovány longgal, mivel gondoltam, hogy lesz korrekció(?), de olyan szívdobogás :) jött rám, hogy le kellett zárnom.
Most számomra csak az a kérdés, hogy az esés korrekciója van-e, vagy az emelkedés korrekciója fejeződött be.
Azt azért nem fogom figyelmen kívűl hagyni, hogy amikor a tőzsdék erős esést mutatnak, a CHF-be, és YEN-be menekülnek a befektetők.
Törölt felhasználó2011. 03. 02. 09:38
Szép, jó reggelt az Úraknak! Úgy fest a helyzet, hogy a holnapi EU kamatdöntés, és a pénteki NFP a mai napra is rányomja bélyegét, akár csak a tegnapira. Csak óvatosan a pozikkal! Én még mindindig erősnek érzem az EUR-t, és a YEN pillanatnyi gyengeségére támaszkodva elképzelhető, hogy ad jó beszállási lehetőséget.
Ahogy sejtettem az éjjel elérte a pozimat a piac, természetesen - mint mindig - rajta táncol pont.
Ehhez valahogy rettenetesen értek :)
Snp, DOW, DAX közben támasz szintekre ért M30-on, tehát vagy pattogatott kukorica lesz a mai menü, vagy kukorica törés :)
A véleményetek mi? Ha alá megyünk a pozimnak, vagy kicsit fölé, akkor végjem be, vagy zárjam inkább kis bukóban, vagy várjak vele?
Mert mindig megbánom utólag... habár most azon gondolkozom, hogy 1-2 napig ki sem nyitom, döljön el mi lesz.
Igazság szerint, mint említettem, D1-en már valami alakul, habár még a túlvett zónában szédeleg.
Mindenesetre az emelkedő szűkebb és tágabb csatorna is tört. Még a múltkori leszúrás vonala nem esett el.
...de csak cimballi kijelentése jár egyfolytában a fejemben... 3-5 hét!
Forex tréderek ide
Gondolom lerágott csont, de az újszülöttnek minden vicc új.