Sajnos a YEN is elkezdett gyengülni az USD-vel együtt, ha ennek az M15-ös gyertya zárásáig nem hoz eredményt csökkentem a kockázatot, és megfelezem a pozit.
Szituációtól függ...Van mikor elenállás fölött valahol, de az is előfordul hogy ha kicsi a pozi és bírja a tőkém, akkor hagyom aztán alkalomadtán ugyanabba az irányba kap egy nagyobb pozít ( így ártalában cumis helyzetből is sikerül kihoznom nyerőbe ), de van mikor ellentétes pozit nyitok és mikor azt jónak látom zárni, akkor nyitok még rá az eredeti irányba. Chartfüggő nagyon ez nálam...
igen, erről beszéltem, hogy nagyon vigyáznom kell, hogy ne kapjon el a longos hangulatom :)
M30-H1 még nem kész indikátorilag, én longot nem nyitok, mint TB a visszatesztnél a shortot keresem, de már most sl lesz rajta. :)
Longokkal szerintem csak óvatosan...én nem nagyon erőltetném... Letört ék alsó szárának vissza tesztje 1,3805 körülig benne lehet, de följebb már kérdéses...
Nem mindíg várom meg a fordulós jeleket...Szimplán bele adok az ellenállásba. Alapvetően én skalpos tipus vagyok, meg day-trade, Ritkán nyitok hosszabb pozit devizában. Ha skalpolni van kedvem, akkor meg fél-óránál tovább se nagyon tartok semmit. Ugye itt skalpolásnál meg rövid day-tradenél 20-50 pipek megfogására van lehetőség leginkább. Ha mindíg megvárnám a fordulós gyertyákat, akkor sokszor a fele mozgás már ott maradna lekereskedetlenül. Viszont nem nevezhető ez óvatos kereskedésnek, nagyon veszélyes... Bár egy ideje már gyakorlom.. nem izgulok mert ebben az évben még csak kis letéttel csinálom. Aztán ha kellően felkészültnek érzem magam kivonom az összes pénzem a bétről aztán hozom át ide.
szia!
Te aztán kifogod a szélsőségeket, mi volt a jel amire vetted eladtad, vagy fordítva.
megérzés alapján, mert annyira szélsőségesek az értékek. (szinte mai max, és a mostani minimum)
Én is türelmetlen vagyok ! Mindenesetre 1,3830-on nyitott short zárva 1,3775-ön...
55 pip nyerő zsebben. Lenézhet még 1,376-ig, de ez legalább már biztos profit. 1,38-as visszatesztre ráadok megint...feltéve ha lesz, ilyenkor szokott tovább szakadni :))
Forex tréderek ide
Gondolom lerágott csont, de az újszülöttnek minden vicc új.