Nem sörgős...:)) Most egyenlőre csak figyelek... Ha elmegy ez a vonat majd felszállok a következőre.
Törölt felhasználó2011. 03. 02. 15:25
Tényleg szinte tickre ott fordult ahol szarvas mondta. Annyiban vagyok érdekelt, hogy USD/HUF pozim van, és most már kurvára el kezdhetne erősödni a dollár.
3 hónappal ezelőtt az EU síró görcsöt kapott ilyen szinteknél, hogy meghal az USA exportjuk miatta. Most hogy az olaj ára az egekben van, persze kussol az összes.
Kiváncsi vagyok mikor támad fel az európai adosságbukta újra. Túlságosan nagy csend ez ügyben.
lehet, hogy jobban jártál, szvsz ezt semmi sem állítja meg, nézd me, megint leindul felfele...holott ELHAGYTA a BB szallagot, tehát a BBCenter (ez megvolt) és BBBottomig el kellene neki menni.
M5, M15 visszafordult, eh, ezt bottal sem szabadna...de hogy mi a p@csáért nem tudom én ezt idegileg longolni, nem értem... de már nem is fogom... :)
ne is idegesíts, nekem egy 10 percre le kellett magam kapcsolnom, majd újrabootoltam, mert elszállt az agyam.
Ha igaza lesz szarvasnak, akkor egy isten.
Az esés 0%-ig jött vissza....eddig.
Én most ki is léptem, nem nyúlok hozzá, mert akkor meg vagy még jobban elb@szom, vagy a nyerőt elúsztatom.
Már ideje lenne egy legalább 40-50 pipes nyerőt csinálni, mert bukót az még mindig simán tudok félév után is.
Kész, ennyi, ez az egy kalapom van, ha leverik a fejemről, ennyi volt a forex kaland.
Akartam csinálni egy videót az expert működéséről, de mire betömörítettem nem sok látszik belőle. :( Nem sz@rakszom vele tovább. A lényeg, hogy az adat nem okozott nagy meglepetést, és a 75 pipes gyertya elmaradt. Egyébként elég egyszerűen mükszik: a beállított időpontra (14:14) betesz két ordert, a beállított távolságra (10-10pip), és a beállított idő után (2 perc) törli őket, ha nem aktiválódnak. Ha az egyik aktiválódik, akkor autómatikusan törli a másikat. 50 pipes célárat adtam neki, 10 pipes stoppal, és 15 pipes követővel.
szvsz jobban jársz, ha kézzel húzod utána az sl-t (vagy szűk stoppal [15-19-22], vagy kézzel zárod, amikor M15-ön elindul felfele - tapasztalatom szerint!
Forex tréderek ide
Gondolom lerágott csont, de az újszülöttnek minden vicc új.