AUD viszont erősödik. Ebből inkább long lesz, mint short. Mivel short-ot kerestem, elszalasztottam a jó long beszállót a napi nyitóról való visszapattanáskor. Most már a napi csúcs környékén vagyunk, nem jó az RR.
ez egy neverending story, de különben nem is értem, hogy miért gondolom, hogy az USD erősödik, mire erősödne amúgy.
De ettől függetlenül nem a tetején fogok longolni :)
EUR/USD-t részemről nem bántom, 1.389x, 1.392x illetve 1.401x körüli nagyságrendi céláraim vannak fölfelé jelentősebb mértékű lefordulás előtt, a február elejétől formálódó alakzat részeként (jelenleg nem tudom figyelni). Továbbra is egyfajta B hullámnak tekinthető a február 14 óta formálódó teljes alakzat.
Mivel se a GBP, se az EUR-on ne mlátni a gyengülést, én AUD/USD short-ba gondolgodok, ha valóban erősödik az USD. AUD/USD-n ráadásul van egy dupla csúcs, aminek a nyakvonalánál vagyunk, de a napi nyitóár megfogta az esést most még.
Ha a képet megnézitek, az EUR. és a GBP eléggé extrém magasságokig jutott. Viszont az USD-nek van még helye gyengülni. Mindenesetre most fordulni látszik egy csökkenő csatorna aljáról.
Forex tréderek ide
Gondolom lerágott csont, de az újszülöttnek minden vicc új.