na, most meddig pattan vissza? 38,2%, 61,8%, vagy 127%? :)
ui: szarvasvadasz mester nagyon csendben van, biztos ő is a 70 traderrel ül "együtt" :) (csak vicc, ne vedd komolyan, de komolyan :))
én ilyen korelikus típus vagyok, arra jellemző a szarkazmus. :)
mondjuk ez a 20 pipes short jól esett, erőt vettem a "félelmemen" és beleadtam. De már zártam is.
amúgy mondom, hogy mintha a hét bármelyik napját látnám, megint kezdő esés, aztán felhúzás, és kész.
De remélem egyszer a felhúzás elmarad, aztán rajzol óráson egy olyan piros gyertyát, hogy nem mondom el mi történik velem Ð
én megmondom a tutit. Fel... mert menetrendszerűen megy a felrángatás, M1-M15 ua. csinálja indikátorilag, minta az egész héten.
M1-M5-ön erőt gyűjt, majd M15-ön megfordul az indikátor, és kész is a mutatvány.
Gondoltam, hogy következnek a besszóllások, de tényleg csak az érdekelt, hogy ha a beírásokból látszik, hogy longra áll minden, akkor miért shortba lépünk be?
A válaszokat köszönöm loststoplosszossznak és TrogerBrokernek. :)
tucsok
Nem mondom meg a mai irányt, mert én sem tudom (és péntek is van)
1,3805-nél stoppolódtam ki, longba egyelőre nem lépek és shortba sem merek még
Bromden,
majd észreveszed ha eljön az ideje! (talán egyszerűbb lesz, ha az időtávot is tudod, amin kereskedsz!)
Hát erre egyszerű a magyarázat..:) Mindössze az 1,3864-es lokális környékéről számítok még egy lefelé körre, ennek mértéke még kérdéses viszont... Ezért nyitottam 1,383-on, na meg nyitnék 1,385-ön ha feljön oda.
Másik magyarázata meg az hogy a 2007-2008 as összeomlás olyan hatással volt az agyam jobb féltekéjére, na meg a neuronjaim működésére, hogy azóta én ilyen shortos rossz gyerek lettem :)) Pszihológiai értelemben eltorzította személyiségemet, azóta a monitorom is fejjel lefelé fordítva van, szóval ilyen értelemben csak szemlélet kérdése hogy most shortolok-e vagy longolok...Na meg ha már a hó is esik, hátha ez is fog ! :D
mert mi ilyenek vagyunk, szeretünk pénzt adni a longosoknak...
amúgy ha 1,3867-et átviszi, akkor tényleg csak 1,41-42 a vége, akkor viszont nekem annyi. :(
Forex tréderek ide
Gondolom lerágott csont, de az újszülöttnek minden vicc új.