szívem szerint én is, de demón ano ért egy-két kellemetlen "meglepetés", úgyhogy kiráz a hideg a gondolattól is...
majd meglátom, de sl-t nem merek rátenni, mert tapasztalataim alapján nekünk éjszaka vadásznak a brokik a stopokra, úgymond tisztogatják a kedves delikvensek "portfólióját". :)
intervellálunk 20 mrd fontot? jó, elég lesz 20 percre...
hiába, a piac ellen nem lehet menni... az igazság pillanata elkövetkezik, csak ki kell bírni :)
Méretes rv. zakóhoz képest eur/usd eléggé tartja magát, sőt még feljebb is tették újra. Fura nem bír esni...
Még jó h eur/usd short mellett van eur/chf short is:)
jelentem, percekkel ezelőtt sikerül a real bukómat 0-ra redukálnom, (short-long hullámra ülve)
M1-M30 szinten most emelkedést "látok", H1-en még esést, most lapulok, mint a pók a hálójában.
Lejjebbről még van 3 shortom, azokat már kiülöm, fentebbről rányitok még óvatosan!
Kezd alakulni. Én nem zártam a shortjaimat, pedig elég szar helyen van egy kettő. Eur/jpy már szépen visszafordult, termel (113.75-ről vannak).
Neked vannak még?
Most értem haza...Látom EUR/USD ben teljes bolondok háza van...Kajak ilyen idióta módon rángatózik, csak azt értik el hogy nem merek pozit nyitni..:) Shortocska beszállót keresnék, bár megfordult a fejemben hogy partvonalon maradok...
Mondjuk ez a CONSUMER CONFIDENCE -
Actual: 70.4Cons.: 63.0Previous: 64.8Revised from 60.6 -
elég jó lett, akár még dollárerősödést is generálhat.
De ez csak felesleges beszéd, majd meglátszik.
Azon viszont csodálkozom, hogy nem rakták tele a monitort az adatra.
Forex tréderek ide
Gondolom lerágott csont, de az újszülöttnek minden vicc új.