Ne keverjük: a hivatalos jelölés
GBPUSD (mármint ha a 1.61 -es párt értjük rajta), vagy GBP.USD . Ugyanis azt jelenti, hogy 1 GBP értéke 1.61 USD, vagyis az átváltási arány 1.61 USD/GBP (itt mértékegység, de ilyen precízen csak fizikusok használják).
Korábban nekem is az volt a koncepcióm, hogy csinálnak egy kamu kitörést, beugratják a longosokat és utána lehozzák egy jobb longosbeszálló helyre, de a napi nyitó környékén elekadt. Most már valószínűleg megvárják a 14:30-as híreket. Addig nem hiszem hogy érdemleges mozgás lesz.
Jó én lezártam az 1,3763-nál nyittottat 1,3753-on...Lejebb várom az ék alsó szárára, de most jobbnak láttam ettől megszabadulni... így is majdnem benyaltam most, nem szeretném hogy vége szakadjon a nyerő szériámnak....
igen, egyetértek, jan.-feb. eleje jó is volt, de sajnos nem egyenletes az ember teljesítménye.
Tudni kell(ene) ilyenkor háttérbe vonulni.
Még ezt meg kell tanulni.
ui: én most azt csinálom, hogy egy papírra felírtam magamnak a hibáim kijavításának módjait, és a kereskedésem sarok szabályait, ezt minden reggel elolvasom. Nem elég, ha csak "tudom", tudatában is kell mindig lennem, olyanná kell válnia mint a levegővételnek. Tudattalanul is ennek a szabálynak engedelmeskedni.
Eur/ usd ben 20.-ától látok egy lehetséges ék alakzatot, amiben ma mozoghat. Mostani 1,3806-os tető ezt egyenlőre alátámasztja. Elviekben ha most célba venné az alját, akkor jöhetne le 1,373 körülre...
Forex tréderek ide
Gondolom lerágott csont, de az újszülöttnek minden vicc új.